Skip to content
Oci

La Font del Palau de la Música recupera el seu color original

10/09/2019
La Font Palau de la Música recupera el seu color original
Comarca: València

Les obres de rehabilitació de l’Ajuntament de València han permés que la font del Palau de la Música mostre el seu color original, segons els projecte de l’arquitecte Ricardo Bofill.

Estes obres estan duent-se a terme des de 2016 i la seua inversió total és de mig milió d’euros. En esta última fase s’ha recuperat el color, s’ha netejat i s’han recuperat les bombes d’impulsió. En este cas el cost és de 9.800 euros.

El regidor d’Ecologia Urbana i vicealcalde, Sergi Campillo, ha explicat  que esta zona de la Font del Palau de la Música és una de las que rep més visites, per això l’Ajuntament treballa per sostindre-la i preservar-la.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.