Skip to content
Oci

Exposició VII Premi Mardel Arts Visuals

24/10/2019
VII Premis Mardel
Comarca: València

Este divendres 25, a les 20:00 hores, el Centre del Carme acull la inauguració de l’exposició dels “VII Premis Mardel Arts Visuals”.

Es tracta d’un projecte sense ànim de lucre que vol promocionar l’art contemporani des de la iniciativa privada. Indiquen els responsables que “es pretén brindar suport i oportunitats a creadors actuals”, sent conscients de les dificultats per a traçar noves trajectòries artístiques.

La present VII convocatòria va dirigida a totes les arts visuals. En total s’han seleccionat 22 obres, les quals conformaran l’exposició que acollirà la Sala Dormitori del Centre del Carme del 25 d’octubre al 24 de novembre. D’entre totes este obres es concediran un premi i tres accèssits.

El jurat dels VII Premis Mardel

En la present edició, el jurat està compost per Imma Prieto, directora d’Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma; Marisol Salanova, comissaria independent i crítica d’art; José Luis Pérez Pont, Director gerent del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.

Artistes participants

Fermín Jiménez Landa

Ascensión González Lorenzo

Laia Ventayol García y Cristina Moreno García

Tamara Jacquin

Eduardo Serrano González

María Castellanos Vicente

Lukas Ulmi

Ruth Morán Méndez

Basilisa Fiestras

Elvira Palazuelos Blanco

Daniel Ortega Buitrón

Jorge Conde

Miguel Scheroff

Agustín Serisuelo Franch

Xavi Muñoz

Ana Císcar Cebria

Silvia Lerin

Josep Tornero Sanchis

Avelino Sala

Almalé y Bondía

Simon Zabell

Acaymo S. Cuesta

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.