Skip to content
Oci

El festival ‘Feretes i Cançonetes’ arriba el 3 i 4 de gener

12/12/2019
Feretes i Cançonetes - hall Palau de la Música
Comarca: València

El Palau de la Música acollirà, novament, el festival infantil ‘Feretes i Cançonetes’. Este programa d’activitats de Menut Palau es celebrarà els dies 3 i 4 de gener. I degut a les obres de rehabilitació del Palau, les activitats es duran a terme en els diversos halls de l’edifici. Este festival és una producció de la cooperativa Cercavila Cultura de Carrer

Tallers, ludoteca, exhibicions, jocs populars i concerts conformen una quinzena d’espectacles que se celebraran el primer divendres i dissabte de l’any.

Programa del festival ‘Feretes i Cançonetes’

Divendres 3 de gener

Actuaran el cantacançons Dani Miquel, El Diluvi, La Banda de les Feretes, Rodamons i la Sedajazz Kids Band.

A més, la cantant Dàmaris Gelabert  visita i actua, per primera vegada, visita i actua a terres valencianes. I grup Rocambolesc teatre oferirà una adaptació teatral del programa infantil d’animació Catacric-Catacrac.

Dissabte 4 de gener

Actuaran, oferint també música en valencià, Els Bíters, Pep Gimeno “Botifarra”, Gigatrín, Ramonets. A més, l’humorista Xavi Castillo amb les Historietes Medievals, La Fúmiga i Superherois. L’horari d’estes actuacions és de 10:00 a 19:00 h.

A més de música, tallers, ludoteques i activitats

No només hi haurà música en este festival de ‘Feretes i Cançonetes’. D’esta manera, s’oferix un programa que inclou tallers dissenyats per a l’ocasió. Entre estos tallers trobem de màscares, malabars i xapes. L’objectiu és experimentar el món de l’art i la fantasia.

Per la seua banda hi haurà un taller de Muixeranga. Com és pot endevinar, en este cas s’acostarà esta tradició valenciana als xiquets i xiquetes assistents.

Finalmente hi haurà una fira del llibre, on s’oferiran les novetats editorials.

Preu i entrades ‘Feretes i Cançonetes’

El preu de l’entrada és de 8 euros un dia i 12 euros els dos dies.

Per tindre un aforament limitat, s’ha decidit que un xiquet (menor de 14 anys) permetrà l’accés a dos adults, els quals tindran també la seua entrada. Les entrades s’obtindran a la web del Palau de la Música de València.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.