UV i UCV es presenten al Projecte "Universitats Europees"

14/11/2019

Universitats Europees

Joan Calabuig, secretari autonòmic per a la Unió Europea i Relacions Externes, i Rafael Tabarés, secretari autonòmic d'Universitats i Recerca, es van reunir este passat dimecres per a abordar la presentació de la Universitat de València (UV) i la Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir (UCV) al Projecte 'Universitats Europees', amb representants de estes universitats.

Este projecte té dos objectius. En primer lloc es pretén reforçar a la UE les associacions estratègiques entre institucions d'ensenyament superior. I en segon lloc es vol promoure la constitució de xarxes d'universitats que permeten als estudiants combinar períodes d'estudis en diferents països de la UE i incrementar la competitivitat internacional de les universitats europees.

En esta reunió conjunta de preparació de presentació a 'Universitats Europees' la representació de la Universitat de València (UV( ha estat encapçalada pel seu vicerector d'Internacionalització i Cooperació, Carles Padilla. En el cas de la Universitat Catòlica de València, Sant Vicent Màrtir (UCV), la seua Vicerectora de Coordinació Estratègica, Elena Inés Floristán Imízcoz.

Go up