Skip to content

UV i UCV es presenten al Projecte “Universitats Europees”

14/11/2019
Universitats Europees
Comarca: València

Joan Calabuig, secretari autonòmic per a la Unió Europea i Relacions Externes, i Rafael Tabarés, secretari autonòmic d’Universitats i Recerca, es van reunir este passat dimecres per a abordar la presentació de la Universitat de València (UV) i la Universitat Catòlica Sant Vicent Màrtir (UCV) al Projecte ‘Universitats Europees’, amb representants de estes universitats.

Este projecte té dos objectius. En primer lloc es pretén reforçar a la UE les associacions estratègiques entre institucions d’ensenyament superior. I en segon lloc es vol promoure la constitució de xarxes d’universitats que permeten als estudiants combinar períodes d’estudis en diferents països de la UE i incrementar la competitivitat internacional de les universitats europees.

En esta reunió conjunta de preparació de presentació a ‘Universitats Europees’ la representació de la Universitat de València (UV( ha estat encapçalada pel seu vicerector d’Internacionalització i Cooperació, Carles Padilla. En el cas de la Universitat Catòlica de València, Sant Vicent Màrtir (UCV), la seua Vicerectora de Coordinació Estratègica, Elena Inés Floristán Imízcoz.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.