Skip to content

Presenten la ‘Biblioteca de sons i sorolls’

19/11/2019
Presentació Biblioteca de sons i sorolls
Comarca: València

Este dimarts s’ha presentat la ‘Biblioteca de sons i sorolls’, un espectacle coproduït per l’IVC i programat al Centre del Carme pel Teatre Escalante. Es tracta d’un treball de José Antonio Portillo i Enric Monfort.

Esta obra ha sigut presentada pel director de l’Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, i la directora de Teatres de la Diputació de València, Glòria Tello.

Llig esta notícia de manera gratuïta en Teatresvalencia.com en este ENLLAÇ

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.