Skip to content

L’Institut d’Estudis de La Vall d’Albaida i l’advocada Mercè Teodoro rebran els Premis Micalet d’Honor 2021

14/11/2021
Premis Miquelet d'Honor 2021
Comarca: València

La Societat Coral el Micalet ha anunciat la concessió dels Premis Micalet d’Honor  2021 a l’Institut d’Estudis de La Valla d’Albaida i a l’advocada Mercè Teodoro i Peris. Es tracta de la 34a edició d’estos guardons que “reconeixen el compromís cívic i de defensa de la cultura, la llengua i els drets del poble valencià”.

Durant este mes de novembre El Micalet celebra el projecte Novembre cultural, en el qual tenen lloc diversos actes, concerts i conferències, així com el lliurament d’estos premis.

Premis Miquelet d’Honor 2021

L’Institut d’Estudis de La Vall d’Albaida, Premi Miquelet d’Honor 2021

L’Institut d’Estudis de La Vall d’Albaida es va crear en 1997 per a fomentar la creació i la difusió de la cultura. També es troba en la seua missió vertebrar la seua comerca i estimular l’intercanvi amb altres comerques i realitats. A hores d’ara el seu president és Joan Josep Torró.

Esta entitat organitza premis, edita llibres i treballa també per a preservar monuments històrics de la comerca. També organitza jornades d’investigació amb la Federació d’Estudis del País Valencià i la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana.

Mercè Teodoro, Premi Miquelet d’Honor 2021

L’advocada Mercè Teodoro i Peris va nàixer a València l’any 1969. Entre les seues actuacions destacades com a advocada es pot citar el seu inici com a penalista en l’acusació popular per l’assassinat del jove independentista Guillem Agulló. Des de 2000 té el seu propi despatx i ha treballat per la defensa dels drets de les dones. També ha defés persones, entitats i partits progressistes. També ha destacat en el servici jurídic d’ACPV de 1996 a 2018 a favor de la unitat i l’ús de la llengua catalana.

Els Premis Micalet d’Honor 2021 es lliuraran en la seu de la Societat Coral el Micalet a València, el pròxim dissabte 27 de novembre.

Print Friendly, PDF & Email