| |

8.220 euros per al manteniment de les Torres de Serrans

Torres de Serrans

Un dels monuments més emblemàtics de la ciutat de València és, sense cap de dubte, les Torres de Serrans. Esta edificació impressionant, a banda de tindre una llarga història, en l’actualitat és també punt de concentració de diverses manifestacions lúdiques i culturals, com ara l’acte de la Crida, que dona inici a la festa de les falles cada any. És un monument que pot considerar-se viu i que necessita un adequat manteniment.

És per açò que l’Ajuntament de la ciutat inicià una sèrie de treballs encaminats al manteniment de les Torres de Serrans i de les seues dependències. Entre els treballs ja fets trobem la reparació de la porta situada en el reixat d’accés on estan situades les taquilles, per 719,95 euros. A més, s’ha reforçat la seguretat dels dos accessos a la part alta, a través del reforçament de les baranes situades en estos punts, en este cas per 726 euros.

També s’ha atés una reclamació, considerada històrica, del personal que atén els visitants d’estes Torres. D’esta manera, s’ha dotat d’un equip autònom per a climatització de la planta baixa d’una de les torres on se situen els conserges, per 750 euros.

La regidora de Cultura, Glòria Tello, apuntà que també s’han reparat els pilons d’entrada de visitants que havien resultat danyats després d’un accident de trànsit. En este cas el cost ha sigut de 1.089 euros. També, i com informàrem en el seu moment, s’ha reparat un dels bancs situats al costat de l’entrada, per un import de 1.936 euros.

Pròximes actuacions en les Torres de Serrans

El manteniment de les Torres de Serrans no ha acabat. Així, al juliol hi hagué una visita d’inspecció, després de la qual es va decidir fer algunes reparacions als embornals (una protecció per evitar accidents) i baranes. Eses actuacions es faran este mes de setembre per 3.000 euros.

En este sentit, Tello indicà que «amb estes actuacions donem continuïtat al pla de recuperació de patrimoni que vam posar en marxa l’anterior mandat i amb el què pretenem posar en valor tot el patrimoni que tenim a la ciutat de València que és molt ric i important. A través d’estes inversions en les Torres de Serrans, treballem perquè València siga reconeguda no només pels valencians i valencianes, sinó de portes cap fora com a una ciutat molt rica  a nivell cultural i, especialment, a nivell patrimonial».

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts