Skip to content

L’Ajuntament augmenta l’ajuda a les societats musicals

02/12/2019
Banda de música
Comarca: València

La regidora de Cultura, Glòria Tello, anuncià que l’ajuda del consistori a les societats musicals augmenta i arribarà fins als 133.000 euros. A més, la subvenció nominativa a la Coordinadora de Societats Musicals de la ciutat de València (COSOMUVAL) passa dels 10.000 euros actuals als 45.000.

D’esta manera, el servici municipal del Palau de la Música destina una quantitat de 3.244,80 euros anuals a cada una de les 27 societats musicials federades a la ciutat de València, fent en total 132.609,60 euros.

Este suport a les bandes de música de la ciutat és una mostra, explica Tello, de l’aposta de la Regidoria pel talent de les bandes de la nostra ciutat. Així, es col·labora de manera permanent amb la coordinadora de bandes tant en la programació pròpia municipal com en la de l’organisme autònom del Palau de la Música.

En la programació anual de Cultura als Barris hi ha concerts de les diferents bandes de la ciutat. D’igual manera, explicà la regidora que el Palau de la Música també treballa en esta sintonia. Així la Banda Simfònica del Marítim (una selecció de totes les societats musicals dels Poblats Marítims de la ciutat) participà en la programació d’un dels concerts de ‘‘Música a la mar’’ a la platja de les Arenes.

Finalment, recordà que el passat divendres la banda Primitiva de Llíria, amb motiu del seu bicentenari, va atorgar la seua medalla d’or a la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de València, precisament per reconèixer la seua labor respecte a la promoció de les bandes de música.

Print Friendly, PDF & Email