Skip to content
Oci

La streamer Cristinini mostrarà a València cóm crear contingut de streaming

11/11/2021
Cristinini cradora de contingut a València / Cristinini creadora de contenido en València
Comarca: València

La streamer i presentadora Cristinini estarà este divendres a la ciutat de València per a mostrar cóm crear contingut propi de streaming en una trobada amb fans.

La presència de Cristinini s’emmarca en l’acció de la marca de dispositius mòbils OPPO. El projecte es diu #OPPOLovers, a través de la qual es pretén explorar la creativitat i la innovació des dels dispositius OPPO.

De fet, Cristinini usarà el nou OPPO Reno6 Pro 5G en la seua intervenció. La cita serà este divendres 12 de novembre en el Museu de les Ciències Príncep Felip a les 19.00 hores. Esta streamer és ambaixadora, precisament, de la marca OPPO.

Cristinini creadora de contingut

Cristinini, a més de ser una coneguda creadora de contingut, també és presentadora. Té més d’un milió de seguidors en xarxes socials com Instagram i TikTok. I en Twitch té 2,6 milions de seguidors.

En esta trobada personal amb fans, Cristinini mostrarà com crear contingut propi de streaming. I a més, es podrà viure al costat d’ella una experiència gaming.

L’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament disponible. Per a aquelles persones que no puguen accedir podran seguir aquest esdeveniment des de les xarxes socials d’OPPO i #OPPOLovers.

En este projecte d’OPPO poden participar majors de 18 anys, durant tot un any, per a ser els primers a rebre i provar les últimes novetats tecnològiques d’esta marca.

Print Friendly, PDF & Email