Skip to content

La Simfonia 6 d’Anton Bruckner este divendres a la Llotja

16/01/2020
Orquestra de València - Llotja
Comarca: València

El saló columnari de la Llotja acull este divendres la interpretació de la Simfonia núm. 6 d’Anton Bruckner, a càrrec de l’Orquestra de València i dirigirà als 65 músics Josep Caballé Domenech. La cita és a les 19:30 hores i l’entrada és gratuïta (fins a completar aforament) i les portes s’obriran a les 18:30 hores.

Un entorn impressionant per a escoltar una peça com esta, com afirmà la regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello, qui indicà que “no és la primera vegada que la nostra Orquestra visita la Llotja de València, però sí amb un programa del gran repertori que inclou una simfonia de Bruckner, que per la seua monumentalitat és ideal per a ser interpretada en la nostra joia patrimoni de la humanitat”.

El director del Palau, Vicent Ros, recordà que l’Orquestra torna a acostar la música als ciutadans, i va afegir que en este concert “comptarem amb la presència d’un director prestigiós amb una consolidada carrera internacional i que domina el repertori brucknerià”.

El director, Josep Caballé Domenech

Josep Caballé Domenech, inicia la seua novena temporada com a director musical de la Colorado Springs Philharmonic. També és director principal del Festival de Moritzburg. I ha treballat  amb la Royal Philharmonic, BBC Philharmonic, Tonhalle Orchester Zürich, Bayerischen Rundfunk, Bamberg Symphony, WDR Sinfonieorchester, RSO Wien, Belgian National Symphony, Royal Stockholm Philharmonic, Orchestre National du Capitol de Toulouse, New Japan Philharmonic, i les orquestres simfòniques de Baltimore, Houston, San Antonio i Fort Worth. També participa en festivals com Aspen, Texas, Chautauqua, Moritzburg i Granada.

Orquestra de València - Llotja
Print Friendly, PDF & Email