La Fira del Llibre Antic del 25 de febrer al 20 de març

2 anys ago · Updated 2 anys ago

Fira Llibre Antic - Feria Libro Antiguo

La XLV Fira del Llibre Antic i d’Ocasió se celebrarà del 25 de febrer al 20 de març a la Gran Via Marqués del Túria, com és habitual. Així ho va anunciar dilluns passat la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello.

La regidora va explicar que “La Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals col·labora en la celebració d'esta activitat amb la cessió de publicacions municipals per a la venda a la caseta d'organització de la Fira, així com amb la donació de llibres per als participants, en una acció de foment i promoció de les publicacions municipals”.

Tello ha valorat “molt positivament que estes celebracions es reprenguen amb normalitat i que el món de la cultura i del llibre antic i d’ocasió torne a exhibir-se en la Gran Via, reprenent la tradició. Des de l’Ajuntament de València donem suport a esta Fira i cedim el domini públic de manera totalment gratuïta als organitzadors de la mateixa”.

Finalment, Miguel Sanz, vicepresident del Gremi de Llibreters de Lance, ha declarat que “estem molt contents per recuperar el número d’expositors d’altres anys, de forma que serem un total de 29 llibreries, que oferirem tot tipus d’oferta bibliogràfica i una gran varietat de curiositats relacionades amb el col·leccionisme de paper (cartells de cine, revistes, diaris antics....). Així, la ciutadania podrà trobar, a més de llibres assequibles, també edicions esgotades, descatalogades, etc”.

La Fira del Llibre Antic declarada d’interés municipal

L’Ajuntament de València ha acordat declarar esta fira del llibre antic com a d’interés municipal. A més, ha autoritzat la participació del propi Ajuntament a través de la Delegació de Patrimoni i Recursos Culturals. Esta participació es plasma en la cessió de publicacions municipals per a la venda a la caseta de l’organització de la Fira. Així mateix, es donaran publicacions per a la seua distribució entre les entitats que participen en esta Fira.

Igualment, s’ha autoritzat l’ocupació de la Gran Via Marqués del Túria des de la plaça de Cánovas fins al carrer Pizarro en les dates de celebració de la Fira i previs i posteriors per al muntatge i desmuntatge de les casetes.

Go up