El Palau de la Música de València acull la gala anual dels Premis Internacionals de Música Clàssica ICMA 2023

Palau de la Música València Premis Internacionals de Música Clàssica ICMA Premios Internacionales de Música Clásica

El Palau de la Música de València serà l’amfitrió de la gala anual dels Premis ICMA (International Classical Music Awards) en abril de 2024. Este esdeveniment reunirà els principals representants internacionals de la indústria de la música clàssica, juntament amb les persones guardonades, que seran reconegudes per la seua excel·lència en la creació i gravació de música clàssica.

La presidenta del Palau, Glòria Tello, ha expressat la seua satisfacció i orgull per l’elecció del Palau com a seu d’esta important cita anual, que situarà València en l’epicentre mundial del reconeixement i l’excel·lència en el món de la música clàssica.

Premis ICMA (International Classical Music Awards al Palau de la Música

La gala tindrà lloc el 12 d’abril de 2024, amb la participació de l’Orquestra de València, dirigida pel seu director artístic i musical, Alexander Liebreich. La cita reunirà també els principals representants de la indústria de la música clàssica de l’àmbit internacional.

Els ICMA van ser creats en 2010 pel jurat dels antics Premis MIDEM de Música Clàssica, i actualment estan compostos per crítics musicals de 16 països diferents. Cada any, s’entreguen 16 premis per a produccions d’àudio i vídeo, a més d’una sèrie de guardons especials.

El president de la ICMA, Remy Franck, ha mostrat la seua satisfacció per la col·laboració amb el Palau de la Música de València, i ha elogiat la rica vida musical de la ciutat i la seua reputació internacional. Alexander Liebreich, director artístic i musical de l’Orquestra de València, ha destacat la importància dels ICMA, que són un dels premis més sofisticats que existixen, dedicats a la més alta qualitat de la creació i gravació de música.

Reconeixement internacional del Palau de la Música

El Palau, inaugurat el 25 d’abril de 1987, reforça el seu reconeixement internacionalment per acollir la gala anual dels Premis Internacionals de Música de la Fundació Cristòbal Gabarrón, amb l’Orquestra de València com a protagonista del concert.

La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, ha subratllat la importància d’este esdeveniment per al reconeixement internacional del Palau i de l’orquestra. El director del Palau, Vicent Ros, ha destacat la trajectòria del Palau, la programació i el nivell artístic de l’orquestra com a claus per a acollir aquests premis. El Palau és considerat un dels auditoris més importants d’Europa i rep cada any la visita de les més prestigioses formacions i solistes internacionals.

En resum, la celebració de la gala dels Premis ICMA en el Palau de la Música de València reforça la posició de València com a referent mundial en el món de la música clàssica i destaca la seua excel·lència en esta àrea artística.

Print Friendly, PDF & Email