L'Ajuntament de València convoca subvencions per a entitats culturals sense ànim de lucre en 2023

23/02/2023

subvencions entitats culturals sense ànim de lucre, premis al mèrit cultural, premios al mérito cultural

L'Ajuntament de València convocarà una nova edició de subvencions per a entitats sense ànim de lucre que organitzen projectes i programacions culturals a la ciutat en 2023, amb una dotació pressupostària de 150.000 euros. La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, ha destacat l'aposta de l'Ajuntament per "buscar noves actuacions musicals per dinamitzar la ciutat durant tot l'any".

Índex / Índice
  1. Requisits i criteris per a optar a les subvencions a programacions culturals a València en 2023
    1. Quan es poden presentar les propostes a estes subvencions

Requisits i criteris per a optar a les subvencions a programacions culturals a València en 2023

Les subvencions s'atorgaran per concurs competitivitat, com ja es fa des del 2016, i s'avaluarà la qualitat del projecte, l'impacte sociocultural i la trajectòria de les entitats organitzadores en el món de la cultura i el seu paper actiu com a dinamitzadores de la vida cultural de la ciutat.

Quan es poden presentar les propostes a estes subvencions

A diferència d'altres edicions, la convocatòria per a 2023 serà més curta, de l'1 de gener fins al 31 d'octubre, a causa de les novetats normatives en el procediment de tramitació de les ajudes culturals municipals. No obstant, la regidora ha aclarit que la convocatòria per a l'any següent acollirà els projectes desenvolupats des de l'1 de novembre de 2023 fins al 31 d'octubre de 2024.

En les últmes edicions, al voltant de cent entitats culturals han optat a estes subvencions, que són fonamentals per a la promoció de la cultura a la ciutat. L'Ajuntament de València vol renovar així el seu compromís amb el teixit associatiu cultural i la seua contribució a l'enriquiment cultural de la ciutat.

Go up