Oberta la nova convocatòria de cursos CISCO de desembre 2022

29/12/2022

Convocatòria Cursos CISCO

L'Aula Mentor d'Aldaia ha obert el termini de matriculació per a la seua nova convocatòria de cursos CISCO de desembre 2022, que es mantindrà obert fins al 31 de gener de 2023. Esta convocatòria ofereix tres cursos: CCNA v7: Certificació Acadèmica CISCO en xarxes d'ordinadors, CCNA CyberOps Associate i Dev Net v1.

Índex / Índice
  1. Relació dels cursos de la convocatòria CISCO de l'Aula Mentor d'Aldaia
    1. CCNA v7: Certificació Acadèmica CISCO en xarxes d'ordinadors
    2. CCNA CyberOps Associate
    3. Dev Net v1
  2. Novetat dels itineraris formatius de la convocatòria dels cursos CISCO
  3. En resum

Relació dels cursos de la convocatòria CISCO de l'Aula Mentor d'Aldaia

CCNA v7: Certificació Acadèmica CISCO en xarxes d'ordinadors

Este curs consta de tres mòduls, cadascun amb una duració de cinc mesos. El primer d'ells se centra en la presentació dels conceptes i tecnologies bàsics de xarxa, per a ajudar a planificar i implementar xarxes xicotetes. El segon mòdul es dedica a la commutació i encaminament d'una xarxa, i el tercer presenta novament els conceptes i tecnologies bàsics de xarxes, per a desenvolupar aptituds per a planificar i implementar xarxes xicotetes.

CCNA CyberOps Associate

Este curs se centrara en destreses per a conéixer les vulneralidades que es produixen en Ciberseguretat, els sistemes operatius que utilitzen, detectar els tipus d'atac, els mètodes que utilitzen, protegir les dades personals, els corporatius, totes les infraestructures, etc.

Dev Net v1

Este curs de duració de cinc mesos està dirigit a tots aquells interessats a iniciar-se o millorar en els conceptes i la pràctica de programació de xarxes. Està concebut per a cobrir totes les necessitats relatives a la gestió de microserveis, contenidors i operacions de desenvolupament, així com l'automatització segura d'infraestructures amb interfícies de programació d'aplicacions (API).

Novetat dels itineraris formatius de la convocatòria dels cursos CISCO

S'ha afegit una novetat d'esta convocatòria que és la possibilitat d'ajuntar diversos cursos per a crear un itinerari formatiu, que és un conjunt d'unitats de formació que permeten si el completes aconseguir una unitat de competència. Si es completen diversos cursos relacionats, s'obtindrà un itinerari formatiu.

En resum

Els cursos CISCO oferits dins del programa Mentor tenen un cost mensual igual al dels altres cursos, i un preu tancat de 120€ per als cursos de cinc mesos de duració. A més, s'oferix la novetat dels itineraris formatius, per a obtindre una unitat de competència en completar diversos cursos relacionats.

Go up