McDonald's oferix punts de recàrrega per a cotxe a Torrent

09/09/2021

carregador McDonald's - cargador McDonald's

McDonald’s i Endesa X van inaugurar el passat dia 2 nous punts de recàrrega pera cotxe elèctric al municipi de Torrent. Els punts estan situats en el polígon “El Molí”, i tenen 50 kW de potència. Gràcies a aquesta potència es pot carregar més del 80% de la bateria en menys de mitja hora.

Esta col·laboració s'emmarca en l'acord que estes empreses van signar en 2019, com a aposta de sostenibilitat. McDonald’s espera superar els 150 punts de recàrrega a la fi de 2021.

Este projecte també s'emmarca en el moviment col·laboratiu “Happy Change”, presentat per McDonald’s a principis de 2020. Com a objectiu es troba impulsar la mobilitat elèctrica i facilitar el canvi i la transició a tots els clients.

Recarregar a McDonald's, encara que no es consumisca

Com a mostra d'este suport a la mobilitat elèctrica, estos punts de recàrrega s'oferixen a qualsevol persona, encara que no consumisca en el restaurant de McDonald’s.

McDonald's també va instal·lar recentment més punts de recàrrega elèctrica a la localitat de Sagunt, concretament en el seu restaurant situat en la Ctra. Sagunt a Port Sagunt, Km 2.

Estos carregadors per a recàrrega de cotxe elèctric que està instal·lant McDonald's (i en este cas de Torrent també Endesa) són ràpids, que van des dels 25 kw, 50 kw i 150 kw, fins als ultraràpids de 350kw. Finalment, comentar que cada instal·lació requerix d'una important inversió, que ronda els 80.000 euros.

Go up