Skip to content

La IX Volta Ciclista a la província de València ix de la plaça de l’Ajuntament

03/09/2019
Presentació IX Volta Ciclista a la Província de València
Comarca: València

Dijous tindrà lloc l’eixida de la primera etapa de la IX edició de la Volta Ciclista a la província de València, la qual tindrà lloc entre la ciutat i Riba-roja. La plaça de l’Ajuntament de València serà el punt d’eixida d’esta prova, la qual ha sigut presentada este dimarts. A l’acte de presentació ha estat present la regidora d’Esports, Pilar Bernabé,

Esta volta ciclista és per a elits i sub23 i se celebrarà del 5 al 8 de setembre. El recorregut ha sigut dividit en quatre etapes.

Una volta ciclista en quatre etapes

La IX Volta Ciclista a la Província de València tindrà lloc segons estes etapes: el dia 5, com hem dit, l’eixida serà des de la plaça de l’Ajuntament del Cap i Casal. El dia 6 hi haurà una contrarellotge individual de 22 quilòmetres a Llíria. El dia 7 arribarà l’etapa regna, amb un recorregut  invers de l’any passat. En este cas l’eixida serà des d’Aras de los Olmos i arribarà a Benaixeve per un circuit de 125 quilòmetres. Esta etapa tindrà cinc ports de muntanya, un de segona i quatre de tercera categoria. Finalment, el dia 8 la carrera es completarà amb el tradicional circuit semiurbà en Montcada, amb 121Km.

Pilar Bernabé ha agraït el treball de la Federació Espanyola de Ciclisme que ha qualificat “com ambaixador de la ciutat a través de l’esport”.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.