La IX Volta Ciclista a la província de València ix de la plaça de l’Ajuntament

03/09/2019

Presentació IX Volta Ciclista a la Província de València

Dijous tindrà lloc l’eixida de la primera etapa de la IX edició de la Volta Ciclista a la província de València, la qual tindrà lloc entre la ciutat i Riba-roja. La plaça de l’Ajuntament de València serà el punt d’eixida d’esta prova, la qual ha sigut presentada este dimarts. A l’acte de presentació ha estat present la regidora d'Esports, Pilar Bernabé,

Esta volta ciclista és per a elits i sub23 i se celebrarà del 5 al 8 de setembre. El recorregut ha sigut dividit en quatre etapes.

Una volta ciclista en quatre etapes

La IX Volta Ciclista a la Província de València tindrà lloc segons estes etapes: el dia 5, com hem dit, l’eixida serà des de la plaça de l’Ajuntament del Cap i Casal. El dia 6 hi haurà una contrarellotge individual de 22 quilòmetres a Llíria. El dia 7 arribarà l’etapa regna, amb un recorregut  invers de l'any passat. En este cas l’eixida serà des d’Aras de los Olmos i arribarà a Benaixeve per un circuit de 125 quilòmetres. Esta etapa tindrà cinc ports de muntanya, un de segona i quatre de tercera categoria. Finalment, el dia 8 la carrera es completarà amb el tradicional circuit semiurbà en Montcada, amb 121Km.

Pilar Bernabé ha agraït el treball de la Federació Espanyola de Ciclisme que ha qualificat “com ambaixador de la ciutat a través de l’esport”.

Go up