Aldaia celebrà la seua Fira de la Tapa

fira tapa Aldaia - feria tapa Aldaia

La localitat d’Aldaia celebrà el passat cap de setmana la seua Fira de la Tapa on es varen vendre més de 20.000 tiquets.

Del 6 al 8 de maig la plaça Lluís Portabella va acollir este cita gastronòmica organitzada per l’Associació de Comerciants d’Aldaia (ACODA).

Esta fira tingué també un concurs de tapes el qual tingué una participació de 28 creacions culinàries. Els participants eren bars i restaurants d’Aldaia.

El balçant d’estos dos dies i mig de fira és un total de 20.500 tapes, un rècord en este esdeveniment on tambié hi hagué actuacions musicals, teatre i activitats infantils.La comitiva oficial estigué encapaçalada per l’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, acompanyat d’uns altres membres de la corporació municipal d’esta població. Per a Luján “És un gran èxit i una alegria tornar a veure plena aquesta plaça i apreciar el suport que reben els nostres comerciants. Ells i elles porten mesos treballant per tornar a mostrar tot el seu potencial als veïns i veïnes d’Aldaia”.

La millor tapa d’Aldaia

L’elecció de la millor tapa es va fer de manera virtual en el lloc web compral compraldaia.com, on es podia votar. Finalment, va guanyar la tapa de la Carnisseria Català.

Per al regidor de Comerç, Santiago Ruiz, “tots els bars i restaurants presents en la fira van veure el millor aparador per a les seues cuines, acompanyats i acompanyades per altres comerços, i junts han aconseguit tancar una Fira de la Tapa històrica”.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts