Skip to content

‘Albalat en Dansa’ va omplir els carrers de cultura

21/09/2020
Albalat en dansa
Comarca: Horta Nord

Albalat dels Sorells ha acollit este cap de setmana el festival de dansa contemporània ‘Albalat en Dansa’ i ha omplit els seus carrers de cultura.

Esta és una proposta cultural a peu de carrer que ha completat la seua cinquena edició. Una oferta cultural que en esta ocasió ha tingut present la situació sanitària que vivim.

I esta situació ha tingut les oportunes mesures d’higiene i seguretat per a oferir cultura segura. Dansa al carrer, cultura en viu al costat de l’històric castell d’esta població.

La inauguració i clausura d’esta edició va ser a càrrec de l’alcalde de la localitat, Nicolau Claramunt, acompanyat per la regidora de Cultura, Marisa Gimeno.

El festival ‘Albalat en Dansa’

Este festival ‘Albalat en Dansa’ ha sigut dirigit per l’artista Pepa Cases i ha oferit una programació variada.

Les persones que han volgut gaudir d’esta proposta cultural han pogut assistir a huit espectacles i activitats distribuïts en dues jornades.

S’ha intentat, indiquen des de l’organització, “acontentar a tota mena de gustos després d’haver patit ajornaments i reajustaments en la programació a causa de la COVID-19”.

Així van actuar el dissabte La Mov Ballet amb el seu espectacle Pereza i el duo d’Alacant Cia. Marroch que va presentar Entre nosotros. De nit va arribar la música de Manu Chabrera.

El segon dia va seguir la cultura i la dansa als carrers d’Albalat. D’esta manera es va oferir màgia gràcies a l’actuació i taller familiar de Colectivo . I a la vesprada Jove companyia Elena Lerma, Babirusa Dansa, Clandestina i Transfermove.

Fotos:  LA MARY POSA FOTOGRAFÍA
Print Friendly, PDF & Email