Modificació d'horaris de tramvia per la Setmana Santa Marinera 2023

05/04/2023

tramvia, tranvía, metrovalencia, setmana santa, semana santa

El Tramvia de Metrovalencia modifica els horaris en les seues línies L-8 (Marítim-Neptú) i L-6 (Marítim-Tossal del Rei) amb motiu de la celebració de la tradicional Setmana Santa Marinera de la capital del Túria.

Índex / Índice
  1. Modificació dels horaris del tramvia
  2. Faqs' sobre els horaris del Tramvia en la Setmana Santa Marinera de València

Modificació dels horaris del tramvia

A partir del dia 5 d'abril, els trams entre les parades de Marítim i Neptú i entre Marítim i Canyamelar seran interromputs mentre dure la celebració religiosa, per a no interferir en el pas de les processons, que seran seguides per milers de persones, un cop finalitzades les restriccions per la pandèmia, on es barrejen aspectes religiosos però també d'interés turístic.

El dijous sant, 6 d'abril, els trams sense servici no tindran circulacions entre les 19.30 i les 22.30 hores i, a partir d'eixe moment, es restabliran els horaris habituals. El divendres sant, 7 d'abril, els trams de les línies 6 i 8 també es voran interromputs des de les 19 hores fins a la finalització del servuci, ja que és en esta franja horària quan tenen lloc els actes més importants de la Setmana Santa Marinera i que s'estenen fins a la matinada.

El diumenge de resurrecció, 9 d'abril, les línies L-8 i L-6 tindran el seu servici interromput en les mencionades parades des de les 12.00 fins a les 16.00 hores, quan es celebra el Desfilament de Resurrecció, amb el qual es donen per acabats els actes públics de la Setmana Santa Marinera. A partir d'eixa hora de la vesprada, la normalitat horària i de trajectes es restablirà fins a finalitzar el servici habitual.

Els horaris es poden consultar a la pàgina web de metrovalencia i al telèfon gratuït d'informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a @metrovalencia, a facebook/metrovalencia.fgv i en l'app oficial de Metrovalencia.

D'altra banda, els dies laborables de la setmana de Pasqua, 11, 12, 13 i 14 d'abril, el metro oferirà als seus usuaris servici ordinari encara que no hi haja classes en col·legis, instituts i universitats. D'esta manera, hi haurà el mateix nombre de trens i freqüències per als desplaçaments per la capital i l'àrea metropolitana que en un dia laborable normal.

Faqs' sobre els horaris del Tramvia en la Setmana Santa Marinera de València

El tramvia de Metrovalència modifica els horaris en les seues línies L-8 (Marítim-Neptú) i L-6 (Marítim-Tossal del Rei) amb motiu de la celebració de la tradicional Setmana Santa Marinera de la capital del Túria.

El dijous sant, 6 d'abril, els trams sense servici no tindran circulacions entre les 19.30 i les 22.30 hores i, a partir d'eixe moment, es restabliran els horaris habituals.

El divendres sant, 7 d'abril, els trams de les línies 6 i 8 també es veuran interromputs des de les 19 hores fins a la finalització del servici..

El diumenge de resurrecció, 9 d'abril, les línies L-8 i L-6 tindran el seu serveic interromput en les mencionades parades des de les 12.00 fins a les 16.00 hores.

Go up