La Gran Fira de València 2023. Tota la informació que necessites

03/07/2023

Gran Fira de València
Índex / Índice
  1. La Gran Fira de València 2023: Una Programació Descentralitzada per a Tots els Públics
  2. Una Cita Fonamental de l'Estiu Valencià
  3. Més de Cent Activitats Gratuïtes
  4. Els Detalls de l'Esdeveniment
  5. La Pirotècnia: Un dels Plats Forts
  6. Altres Esdeveniments Destacats
  7. Propostes per als Més Menuts i Altres Activitats Destacades
  8. La Gran Nit i la Batalla de Flors

La Gran Fira de València 2023: Una Programació Descentralitzada per a Tots els Públics

La Gran Fira de València 2023 arriba de nou a la ciutat, omplint el mes de juliol amb una programació descentralitzada, que oferix més de cent activitats gratuïtes d'oci per a tots els públics, perfils i edats. Així ho ha destacat el regidor Santiago Ballester, qui ha subratllat la diversitat i l'amplitud de les propostes d'esta edició. Des de l'aire lliure fins als llocs de referència als diferents barris i pobles, la Gran Fira de València 2023 té com a novetat l'esperat espectacle piromusical que homenatjarà la música en valencià i al cantant Nino Bravo.

Una Cita Fonamental de l'Estiu Valencià

Segons les paraules del regidor Santiago Ballester, la Gran Fira de València 2023 és una cita fonamental de l'estiu valencià. Este esdeveniment oferix a la ciutadania un ampli programa d'oci i cultura, que inclou nombroses propostes pels diferents barris i pobles de la ciutat, convertint la Fira en un festival de proximitat.

Més de Cent Activitats Gratuïtes

Durant tot el mes de juliol, els assistents tindran l'oportunitat de gaudir de més d'un centenar d'activitats gratuïtes, des de concerts musicals, espectacles teatrals, dansa, tradicions, màgia fins a pirotècnia i circ. Entre les cites clàssiques com els Concerts de Vivers, els Jardins del Palau o la Gran Nit, destaquen altres esdeveniments recents com la Correfira, les Nits de Folk, els Focs de la Fira, la Nit a la Mar i La Menuda Fira. Enghany, a més, es completa el programa amb la nova Festa al Parc.

Els Detalls de l'Esdeveniment

L'esdeveniment començà el 1 de juliol a les 20:00 hores amb un cercavila i l'encesa de la Fira a la plaça de l'Ajuntament. A la mateixa hora, al carrer de la Reina, es pogué gaudir de la XXVI Entrada de Moros i Cristians del Marítim. A les 22:00 hores es donà inici a les Nits de Folk, pensades per als amants de la música i els balls populars tradicionals. A les 23:30 hores, el correfoc amb l'Infern Faller, Socarrats de Campanar, Dimonis de Mislata i Colla de Dimonis de Massalfassar prengueren el protagonisme.

La Pirotècnia: Un dels Plats Forts

Un dels plats forts de la Gran Fira de València 2023 serà la pirotècnia, que acompanyarà de manera transversal totes les activitats. El dia 8 de juliol, la pirotècnia Nadal Martí dispararà un castell nocturn de pals enfront de les Torres dels Serrans. El 14 de juliol, a les 24:00 hores, es realitzarà l'espectacle piromusical a La Marina, a càrrec de la pirotècnia Vulcano, que homenatjarà la música en valencià i al cantant Nino Bravo, tal com ha indicat el regidor.

Altres Esdeveniments Destacats

La programació de la Gran Fira de València 2023 també inclou altres esdeveniments destacats com la minimascletà a la plaça del Mercat a càrrec de Caballer FX, l'espectacle de focs artificials Cremant la Fira proporcionat per la pirotècnia del Mediterrani i els esperats Concerts de Vivers als Jardins del Real. Estos concerts, que van des del dissabte 1 fins al diumenge 23 de juliol, comptaran amb una àmplia varietat de solistes i bandes estatals i internacionals.

Propostes per als Més Menuts i Altres Activitats Destacades

Per als més menuts, la Gran Fira de València 2023 ha preparat La Menuda Fira amb un correfira en barris i pobles de València, activitats als Jardins del Palau i la Festa al Parc. A més, el dissabte 15 de juliol, els adults també tindran un gran festival de música amb actuacions musicals de Maren, Nonai Sound i Miquel Oliver.

La Gran Nit i la Batalla de Flors

La Gran Nit, que tindrà lloc el dissabte 22 de juliol, transformarà el centre de la ciutat en un conjunt d'escenaris on es podrà gaudir de diverses activitats a l'aire lliure i visitar museus en horari nocturn. A més, la Batalla de Flors, que tindrà lloc el diumenge 30 de juliol al passeig de l'Albereda, posarà el colofó a un gran cartell d'actes de la Gran Fira de València 2023.

Consulta el programa complet de la Gran Fira de València 2023 al següent enllaç: https://www.valencia.es/cas/agenda-de-la-ciudad/-/content/gran-fira-de-valencia-2023-1

Go up