Gala 11 d'Operación Triunfo 2023: Bea expulsada i Martin, Lucas i Ruslana últims finalistes

3 mesos ago · Updated 3 mesos ago

Gala 11 d'Operación Triunfo 2023, Gala 11 de Operación Triunfo 2023

Última expulsada i últims Finalistes en la Gala 11 d'Operación Triunfo 2023

Operación Triunfo va viure dilluns passat la Gala 11 d'Operación Triunfo 2023, en la qual es va expulsar la dècima concursant de l'edició, Bea, i s'han conegut els tres últims finalistes de l'edició, Martin, Lucas i Ruslana, que se sumen a Naiara, Juanjo i Paul Thin.

Esta gala d'Operación Triunfo ja està disponible a la carta a Espanya i en més de 30 països i territoris de Llatinoamèrica com a part de la subscripció Prime d'Amazon.

Detalls de la Gala 11 d'Operación Triunfo 2023

La gala 11 d'Operación Triunfo 2023 va començar amb la cançó grupal de la setmana i, després d'això, van cantar els quatre semifinalistes: Martin, Lucas, Bea i Ruslana. A continuació, va actuar un dels artistes convidats de la gala, Álvaro de Luna, i el jurat va triar al quart finalista d'esta edició OT 2023: Martin. Després, els professors van triar al quint finalista, que en este cas va ser Lucas. Així, Bea i Ruslana van quedar en mans de l'audiència, que havia de votar fins al final de la gala per la sexta i última finalista d'esta edició.

Abans d'arribar a este moment crucial de la Gala 11 d'OT 2023, vam poder vore les actuacions dels tres concursants que ja eren finalistes des de la gala anterior (Paul Thin, Juanjo i Naiara) i vam presenciar l'elecció de l'últim Nòmada Favorit de la temporada: Naiara, amb el 37,5% dels vots.

Després de vore l'actuació del segon artista convidat, Pablo López, va arribar el moment decisiu de la nit. Chenoa va revelar el nom del sext finalista d'OT 2023: Ruslana, amb el 55,5% dels vots.

La Història d'Operación Triunfo

Produït per Gestmusic (Banijay Iberia) és un talent show musical que seguix un grup de concursants que ingressen en una Acadèmia per formar-se i demostrar el seu talent com a cantants i artistes.

Cada setmana, en una gala amb públic en directe al Parc Audiovisual de Catalunya (Terrassa, Barcelona), els concursants han de competir i demostrar les seues habilitats sobre l'escenari. Operación Triunfo es va estrenar en 2001, convertint-se en un fenomen televisió, sent encara la final de la seua primera edició el moment més vist de la història d'un programa de televisió a Espanya.

Go up