L'estudi "Lo Siento" i Manolo Martín realitzaran les falles de Mossén Sorell - Corona el 2025

16/06/2024

falles de Mossén Sorell - Corona, fallas de Mossén Sorell - Corona

L'estudi de disseny «Lo Siento» i el taller de Manolo Martín seran els encarregats de crear les falles de Mossén Sorell - Corona el 2025. Esta associació unix la innovació del disseny amb l'artesania fallera tradicional, prometent un interessant espectacle visual

L'estudi «Lo Siento» assumix un nou repte

"Lo Siento", conegut per la seua aproximació orgànica i física al disseny, debutarà en el món de les Falles al 2025. Este estudi multidisciplinari amb seu a Barcelona, especialitzat en disseny gràfic, industrial i direcció d'art, ha estat reconegut amb nombrosos premis internacionals, destacant el GRAN LAUS atorgat l'any 2010.

Manolo Martín: un referent consolidat en les Falles

El taller de Manolo Martín, habitual col·laborador de la comissió fallera de Mossén Sorell - Corona, tornarà a materialitzar les idees creatives per a la falla gran i infantil. Amb una trajectòria que inclou la realització de falles emblemàtiques, este taller ha treballat amb artistes destacats com Sento Llobell i Ortifus, aportant sempre una visió renovada i innovadora a cada monument.

Una fusió d'art i disseny per a les Falles de Mossén Sorell - Corona 2025

La comissió fallera de Mossén Sorell - Corona manté la seua tradició d'integrar referents del món del disseny i l'art en les seues creacions falleres. En esta ocasió, la col·laboració amb l'estudi «Lo Siento» representa un pas més en la seua búsqueda d'originalitat i qualitat.

Durant els pròxims mesos, l'equip format pel taller de Manolo Martín i l'estudi "Lo Siento" treballarà intensament en el desenvolupament de les falles gran i infantil. Un procés en el qual descobrirem les sorpreses que este equip té preparades per a les Falles 2025.

Go up