L’Extra de Nadal de la ONCE 2024 repartix més de 7 milions d’euros a la Comunitat Valenciana

Extra de Nadal de la ONCE 2024, Extra de Navidad de la ONCE 2024

L’Extra de Nadal de la ONCE 2024 ha deixat este dilluns més de set milions d’euros en premis importants a la Comunitat Valenciana, on les persones agraciades ja celebren la millor manera de començar l’any nou.

Repartiment destacat a Dénia (Alacant)

El primer premi d’este sorteig es va repartir de manera extensa per tot Espanya, deixant més de 30 milions d’euros en nombroses localitats del nostre país. Entre els agraciats es troba Dénia (Alacant), en el passeig Saladar, on van anar a parar 4 milions d’euros repartits en deu cupons premiats amb 400.000 euros cadascun. Johanna Estrella va ser la venedora que va portar la sort a la localitat alacantina, on ja celebren el gran premi alguns dels seus clients habituals.

A més, un altre cupó premiat amb 400.000 euros es va vendre a la localitat valenciana d’Alaquàs, gràcies al venedor de la ONCE Aitor Solera.

Segon premi a València de l’Extra de Nadal de la ONCE 2024

Com ja va succeir fa 365 dies, l’Extra de Nadal de la ONCE 2024 va tornar a premiar València capital en este primer dia de l’any amb 3.200.000 euros repartits gràcies a 80 cupons agraciats amb 40.000 euros cadascun, corresponents al segon premi.

La venedora de la ONCE, Carmen Abad, va ser qui va portar tota la sort i la il·lusió entre els seus clients habituals al repartir la sèrie completa agraciada des del seu punt de venda a la carrer Doctor Manuel Candela, on treballa ja des de fa sis anys. “Estic emocionada perquè este número ha anat a parar especialment a molts clients que ja són amics, amb un grup de gent molt maca amb la qual tinc molt contacte. Estic contentíssima”, ha dit.

Cal recordar que l’any passat la sort del Sorteig Extraordinari de Nadal de la ONCE va caure també a València, al costat del Mercat Central de la capital, de la mà de Nieves Ramos Morales, qui va vendre una sèrie completa de 75 cupons premiats amb 400.000 euros cadascun, per un total de 30 milions d’euros, la major quantitat repartida mai per la ONCE a la Comunitat Valenciana.

En total, l’Extra de Nadal de la ONCE 2024 2024 ha repartit més de 35 milions d’euros en premis importants.

Print Friendly, PDF & Email