Esports al Barri de l'Hort de Senabre: activitats per a totes les edats

05/05/2023

Esports al barri de l'Hort de Senabre, esports al barrio del Hort de Senabre
Índex / Índice
  1. L'Hort de Senabre vibra amb la jornada esportiva del barri
    1. Esports al barri de l'Hort de Senabre

L'Hort de Senabre vibra amb la jornada esportiva del barri

Esports al barri de l'Hort de Senabre t'oferix gaudir d'una jornada plena d'activitat física. Si açò t'agrada, l'Hort de Senabre és el teu lloc. Demà dissabte 6 de maig, la plaça de Segòvia del districte de Jesús es convertix en l'escenari d'una jornada organitzada per la Fundació Esportiva Municipal, que promou l'esport en València i presenta l'oferta esportiva del barri.

Esports al barri de l'Hort de Senabre

Amb el lema "Esports al barri", esta jornada oferix activitats per a totes les edats, des de les 10 del matí fins a les 13 hores. Si t'agrada el vòlei, el pàdel, l'hoquei, el handbol, el triatló o els escacs, tens una cita en esta jornada, en la qual també hi haurà activitats per als més menuts, com contacontes i altres jocs per a menors de 5 anys.

El programa "Esports al barri" compta amb la col·laboració de clubs i federacions esportives de la ciutat i altres entitats. Després d'haver estat en altres zones com Benimaclet i Marxalenes, ara arriba a l'Hort de Senabre per promoure l'esport base i popular entre la ciutadania.

Si vols passar una jornada divertida i saludable, esta és una interessant opció per esbrinar tot el que l'Hort de Senabre té per oferir en matèria esportiva. Pots vindre amb la família i gaudir de l'esport en un ambient festiu i acollidor.

Go up