Compromís ridiculitza l'especulació del govern valencià en la seua tradicional innocentada amb el vídeo de 2023

29/12/2023

especulació del govern valencià, especulación del gobierno valenciano
Índex / Índice
  1. Compromís Desmascara la Deriva Especulativa del Nou Govern en el Dia dels Innocents
  2. Transformació Còmica dels Líders Polítics
    1. Denúncia de l'especulació del govern valencià

Compromís Desmascara la Deriva Especulativa del Nou Govern en el Dia dels Innocents

El 28 de desembre de 2023, amb motiu del dia dels Innocents, Compromís ha llançat un vídeo satíric titulat "Comunitat Valenciana, una nova oportunitat per especular", en el qual es denuncia la deriva especulativa del nou govern de PP i Vox a la Generalitat Valenciana. A través d'proposta, la formació valencianista vol posar de manifest la que consideren preocupant tendència cap a polítiques que minen la protecció del territori i afavorixen interessos especulatius.

Transformació Còmica dels Líders Polítics

L'espot, per a este Dia dels Innocents 2023, simula un anunci publicitari institucional, presentant als membres destacats de la coalició, com Joan Ribó, Joan Baldoví, Aitana Más i altres, en rols insòlits. Per un dia, es convertixen en constructors, turistes, banquers i amos de casa d'apostes. Esta sàtira sobre l'especulació del govern valencià es desenvolupa amb l'estil ridículament hilarant dels espots comercials de la televenda.

Denúncia de l'especulació del govern valencià

En el vídeo de Compromís, el nou govern valencià oferix un terreny lliure de restriccions normatives, permetent a les empreses especulatives invertir sense escrúpols, tot al preu que siga. Esta crítica a l'especulació del govern valencià es fonamenta en mesures com la modificació de la llei de protecció del territori, l'ampliació del port de València, la negativa a regular els preus dels lloguers i la derogació de la taxa turística.

La Desfeta que No Sembla Una Innocentada

No obstant això, al final del vídeo innocentada de Compromís, la pantalla es torna a negre i es revela la crua realitat amb un text contundent: "Tant de bo fora una innocentada. Els especuladors i corruptes han tornat a les institucions valencianes i no han tardat en continuar la desfeta que vam frenar en 2015. No deixem que es repartisquen i regalen el nostre país”.

Go up