FOOH arriba a Arena: Primer Centre Comercial d'Espanya en Utilitzar esta Tecnologia Revolucionària

18/06/2024

Arena FOOH
Índex / Índice
 1. El Centre Comercial Arena S'apunta a la Revolució FOOH
 2. Què és el FOOH i Com Funciona al Centre Comercial Arena?
  1. La Integració de la Tecnologia FOOH amb Influencers
 3. Arena es Convertix en un Referent en Plans per a Tota la Família
  1. Compromís amb la Il·luminació Natural i l'Eficiència Energètica
 4. Creixement de l'Afluència de Públic en 2024
  1. Noves Obertures al Centre Comercial Arena
 5. Horari Especial del Centre Comercial Arena

El Centre Comercial Arena S'apunta a la Revolució FOOH

El Centre Comercial Arena de València ha fet història en convertir-se en el primer centre comercial d'Espanya en adoptar el concepte FOOH (Fake Out Of Home). Este innovador enfocament publicitari combina elements digitals i reals per crear una experiència única que fusiona el món físic i el virtual.

Què és el FOOH i Com Funciona al Centre Comercial Arena?

El FOOH és una tècnica publicitària que simula elements d'exterior dins d'espais tancats, creant una sensació d'interacció amb el món real. Al Centre Comercial Arena, este concepte s'ha implementat amb un vídeo corporatiu que mostra l'oferta completa de plans de l'espai comercial. El vídeo utilitza elements festius com palmeres, globus i confeti en tons daurats i negres, destacant la moderna arquitectura del centre.

La Integració de la Tecnologia FOOH amb Influencers

Per a promocionar esta campanya, el Centre Comercial Arena ha col·laborat amb coneguts instagramers com @aitanasoriano, @oh.mamiblue i @hugocalafer. Estos influencers han ajudat a donar visibilitat a la campanya a través de les seues xarxes socials, utilitzant un pulsador que simula l'activació del vídeo FOOH.

Ricardo Sáez, Director de Màrqueting del Centre Comercial Arena, comenta: "Esta acció diferencial de notorietat i branding, ens ajudarà a captar el focus de clients i marques i a establir les bases d'una nova corrent d'experiències on l'entorn digital i el físic aniran de la mà."

Arena es Convertix en un Referent en Plans per a Tota la Família

Baix el claim "Arena se sale", s'ha llançat esta campanya per destacar la seua oferta variada que inclou botigues de moda, espais d'oci i restauració, i serveis exclusius per als clients. Este claim, que literalment es traduix com "Arena es desborda", reflectix l'impacte i la novetat del concepte FOOH.

Compromís amb la Il·luminació Natural i l'Eficiència Energètica

Una de les característiques més destacades del Centre Comercial Arena és la seua excel·lent il·luminació natural, gràcies a una coberta i una marquesina de 6.000 metres quadrats. Esta il·luminació natural es destaca en el vídeo, creant un ambient acollidor i sostenible.

Durant l'any 2023, Arena va millorar el seu sistema de climatització, reduint més de 42 tones anuals de CO2 a l'atmosfera, demostrant així el seu compromís amb la sostenibilitat.

Creixement de l'Afluència de Públic en 2024

Este centre comercial ha experimentat un creixement del 8,5% en l'afluència de públic durant els primers cinc mesos de 2024, en comparació amb el mateix període de 2023, segons informen des d'Arena. A més, l'índex d'ocupació és del 95%, cosa que demostra la fortalesa d'este espai comercial consolidat en la zona nord de València.

Noves Obertures al Centre Comercial Arena

Recentment, Arena ha ampliat la seua oferta comercial i d'oci amb noves obertures com la de Kiabi, una botiga de 1.100 metres quadrats amb col·leccions de moda per a totes les edats, i Family Cash, el primer hipermercat de la cadena a València, reconeguda per l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) com la més barata d'Espanya.

Horari Especial del Centre Comercial Arena

Des del 16 de juny fins al 5 de gener de 2025, el Centre Comercial Arena obri tots els seus locals i establiments tots els dies de la setmana, incloent diumenges i festius, amb excepció dels dies 15 d'agost, 9 d'octubre i 25 de desembre.


Go up