“Como Dios manda”: una comèdia reflexiva que promou el respecte i la tolerància arriba als Kinépolis Paterna el 2 de juny

Como Dios manda

La comèdia és un gènere que ens permet riure de situacions quotidianes, però és possible abordar temes seriosos com el respecte a les ideologies, les races, les religions o l’orientació sexual d’una manera còmica? La resposta és sí, i la directora malaguenya Paz Jiménez ens ho demostra en la seua òpera prima, “Como Dios manda”. Esta pel·lícula no solament busca fer-nos riure, sinó també conscienciar-nos sobre els límits de la tolerància i la facilitat amb què en ocasions els sobrepassam.

Durant la presentació del film, que s’estrenarà el pròxim 2 de juny als cinemes Kinépolis de Paterna, la realitzadora va explicar que “Como Dios manda” és la història interior d’un home retrògrad i antic que finalment comprén que l’èxit de la convivència no es basa en aparentar una imatge formal, sinó en respectar el pròxim. Paz Jimenez ha volgut transmetre un missatge profund a través de la comèdia, i la seua pel·lícula ens convida a reflexionar sobre la importància d’acceptar i valorar les diferències entre les persones.

Andrés Cuadrado: un protagonista que aprèn a valorar les diferències en “Como Dios manda”

El protagonista d’aquesta història és Andrés Cuadrado, un funcionari d’Hisenda interpretat pel còmic Leo Harlem. Andrés és un home d’idees conservadores i la seua vida donarà un gir inesperat quan es veja immers en un conflicte amb una companya de treball. Com a resultat, és sancionat i traslladat al Ministeri d’Igualtat. Este canvi suposa un autèntic desafiament per a Andrés, ja que es trobarà en un entorn completament nou i diferent: no hi ha jerarquies, horaris fixes ni comoditats a les quals estava acostumat. A més, per complicar les coses, descobrix que tots en el ministri són vegans.

La trama es desenvolupa a mesura que Andrés s’adapta a este nou ordre de les coses. La pel·lícula ens mostra com ha d’enfrontar-se a situacions que mai abans havia experimentat i com va derrocant els seus propis prejudicis. L’actor Julián Villagrán, guanyador d’un Goya pel seu paper a “Grupo 7”, interpreta a Víctor, un dels nous companys d’Andrés, qui l’introduix en el món del transformisme i els espectacles de drag. Víctor representa una figura alliberadora i, a través del seu personatge, la pel·lícula ens convida a reflexionar sobre l’acceptació de la nostra pròpia identitat i la diversitat de formes d’expressió.

El missatge profund de “Como Dios manda”: la importància del respecte en la convivència”

“Como Dios manda” és una pel·lícula que trenca amb els estereotips i s’atrevex a parlar amb llibertat sobre temes que solen ser considerats tabú. Julián Villagrán afirma que este film és una invitació a derrocar prejudicis i abordar temes ofensius de manera franca. La societat està canviant i és important que ens obrim a noves perspectives i formes d’entendre el món.

A més d’esta pel·lícula, l’actor protagonitzarà pròximament la comèdia “Mala persona” juntament amb el valencià Arturo Valls. Estes dos produccions prometen fer-nos riure i reflexionar sobre diferents aspectes de la societat actual. És emocionant vore com el cinema ens oferix una finestra per explorar temes importants amb un toc d’humor, mostrant-nos que el respecte i la tolerància són valors fonamentals en la nostra convivència diària.

“Como Dios manda” arriba als cinemes el 2 de juny i és una oportunitat única per gaudir d’una comèdia intel·ligent i reflexiva. No només riurem, sinó que també ens deixarem portar per una història que ens convida a qüestionar els nostres prejudicis i a obrir-nos a la diversitat. Esta pel·lícula ens recorda que el respecte i la tolerància són claus per a una convivència harmoniosa i que, fins i tot des de la comèdia, podem reflexionar sobre temes importants i generar un canvi positiu en la nostra societat.

Així que no deixeu passar l’oportunitat de tindre un bon moment d’oci i vore “Como Dios manda” i deixar-vos sorprendre per esta comèdia que ens recorda la importància de respectar i acceptar les diferències entre les persones. Prepareu-vos per riure, reflexionar i eixir del cinema amb una nova perspectiva sobre la importància del respecte en el nostre món divers i canviant.

En resum

En definitiva, “Como Dios manda” és una comèdia que ens convida a reflexionar sobre la importància del respecte i la tolerància cap a les diferències. A través de la història d’Andrés Cuadrado, un home conservador que s’enfronta a nous desafiaments i aprèn a acceptar a qui l’envolta, la pel·lícula ens mostra que el veritable èxit en la convivència està en valorar i respectar al pròxim.

Print Friendly, PDF & Email