Compromís Sol·licita una Comissió d'Investigació sobre l'Adjudicació de Places Docents a València

30/08/2023

Comissió d'Investigació sobre l'Adjudicació de Places Docents a València, Comisión de Investigación sobre la Adjudicación de Plazas Docentes en València.

Joan Baldoví, síndic de Compromís, ha presentat una sol·licitud per a establir una Comissió d'Investigació sobre l'Adjudicació de Places Docents a València a les Corts Valencianes, amb l'objectiu de llançar llum sobre les circumstàncies que han conduït al desordre en el procés d'adjudicació de llocs de treball docents per al proper curs escolar 2023-2024.

Índex / Índice
  1. Una Mirada Profunda a la Situació Actual
  2. Crítiques a l'Actuació del PP i Vox
  3. La Promesa d'Una Investigació Transparent ambe la Comissió d'Investigació sobre l'Adjudicació de Places Docents a València

Una Mirada Profunda a la Situació Actual

Els vents de la controvèrsia bufen fort mentre Compromís s'endinsa en esta nova empresa. L'objectiu és esbrinar si les normatives i els criteris preestablits per a l'adjudicació de places han estat respectats escrupolosament. D'esta manera, el que es vol saber és si s'ha intervingut manualment en els llistats de resultats generats pel programari d'adjudicació. La falta d'eficàcia en la resolució de les múltiples incidències que han emergit també està en el punt de mira.

Crítiques a l'Actuació del PP i Vox

En un to intens, Baldoví ha expressat la seua preocupació pel que considera una davallada significativa en la reputació de la Conselleria, que en temps passats era un piló de l'administració valenciana. "A dos dies de l'entrada de milers de docents a les seues escoles, encara continuen resolent-se incidències en l'inici de curs més caòtic de la història. I davant açò, en lloc de reconéixer les errades el govern de PP i Vox s'ha espolsat la responsabilitat amb excuses de mal pagador", va afirmar Baldoví.

La Promesa d'Una Investigació Transparent ambe la Comissió d'Investigació sobre l'Adjudicació de Places Docents a València

El representant de Compromís va concloure diente que "Si el PP i Vox no posen obstacles en el camí de la comissió, obtindrem respostes. Descobrirem si hi ha hagut intervenció en el sistema d'adjudicació i identificarem els culpables d'aquest caos que hem viscut en les últimes setmanes", va concloure Baldoví.

Go up