Óscar Ruiz guanya el pot de 46.400 euros d’Atrapa’m si pots

13/06/2024

Óscar Ruiz guanya el pot de 46.400 euros, Óscar Ruiz gana el bote de 46.400 euros

Óscar Ruiz guanya el pot de 46.400 euros

El concursant Óscar Ruiz Tezanos, un financer de Castelló de la Plana, ha aconseguit el tercer pot més gran en la història del programa Atrapa’m si pots. Este dimarts 11 de juny, Óscar es va emportar el premi acumulat de 46.400 euros després de respondre correctament les cinc preguntes definitives en el minut final del concurs. La pregunta decisiva va ser: “Quin país té com a himne oficial Cântico da Liberdade?” Després de dos errors, va optar per Cap Verd, la resposta correcta, assegurant-se així el pot.

El tercer pot més alt d’Atrapa’m si pots

Atrapa’m si pots, el concurs més veterà de la televisió pública valenciana À Punt, ha lliurat el seu tercer pot més alt fins ara. El rècord del pot més gran es manté en 52.600 euros, guanyat en juny de 2023, seguit pels 48.400 euros d’abril de 2021. Amb este premi, el programa ha repartit vora 450.000 euros en sis anys d’emissió.

Història d’Óscar Ruiz en concursos de televisió

Óscar Ruiz no és nou en el món dels concursos de televisió. Amb anterioritat, ha participat en programes com La música es la pista i El Picú, tots dos de Canal 9. Este castellonenc de 54 anys, amant dels viatges i la lectura, ha demostrat la seua agilitat mental i coneixements en diverses ocasions, consolidant-se com un concursant destacat.

El futur d’Óscar Ruiz després del premi

Amb els 46.400 euros guanyats, Óscar Ruiz ha expressat la seua intenció de viatjar al Japó, un destí que sempre havia desitjat visitar. A més, planeja convidar a esmorzar el presentador del programa, Óscar Tramoyeres, com a mostra d’agraïment.

Producció d’Atrapa’m si pots

Atrapa’m si pots és produït en col·laboració amb València Imagina Televisió (The Mediapro Studio). Este concurs clàssic de preguntes i respostes es transmet de dilluns a divendres, de 15:30 a 16:30 hores, amb una audiència mitjana de 133.000 espectadors i un rècord històric d’audiència del 10,6% de share. El programa, que va començar un dia després de l’inici de les emissions regulars d’À Punt, compleix demà sis anys en antena.

Declaracions d’Óscar Ruiz

"Estava molt nerviós en l'última ronda, però vaig decidir arriscar-me amb Cap Verd. Mai havia estat tan feliç d’encertar una resposta," va dir Óscar Ruiz. "Amb els diners guanyats, podré fer realitat el meu somni de visitar el Japó."

L’impacte d’Atrapa’m si pots en la televisió valenciana

Des del seu inici, Atrapa’m si pots ha lliurat huit pots importants, amb premis que van des de 4.800 fins a 52.600 euros. Este programa no només és un concurs de preguntes i respostes, sinó també una plataforma que connecta amb el públic, oferint entreteniment i oportunitats de guanyar grans premis.

En definitiva, la victòria d’Óscar Ruiz no només representa un èxit personal per a ell, sinó també una mostra de la popularitat i la importància d’Atrapa’m si pots en la programación de la televisió valenciana. El programa continua captivant audiències amb el seu format dinàmic i emocionant, mantenint els espectadors enganxats dia rere dia.

Go up