Temporada 2 de 'CCCC Stories' al Centre del Carme Cultura Contemporània: Detalls i Novetats

25/08/2023

CCCC stories

Imagineu-vos immersos en un món de microhistòries fascinants, un lloc on la cultura i la vida quotidiana es barregen amb emocions intensament humanes. Benvinguts a la segona temporada de 'CCCC Stories', la sèrie de ficció revolucionària creada pel Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC). Si vau quedar captivats per la primera temporada, vos donem la millor notícia: una nova tanda d'episodis està en camí, carregada d'històries fresques i emocionants.

Índex / Índice
 1. CCCC Stories: Un Èxit Acollidor
 2. On La Cultura Pren Vida
 3. Un Bressol de Talent Valencià
  1. Veu dels Directors
  2. Les Cares Conegudes Tornen
  3. Una Visió al Futur
 4. Una Experiència Única
 5. Reserva Ara per a una Immersió Cultural
 6. Connectant amb l'Emoció Humana
 7. Una Mirada Cap al Futur

CCCC Stories: Un Èxit Acollidor

L'estrena de la primera temporada a la fi de 2022 va ser tot un esdeveniment. Més de 6.000.000 de visualitzacions van confirmar que esta sèrie es va convertir en un clar favorit del públic. Esta acollida positiva va ser la plataforma perfecta per a la creació de la segona temporada.

On La Cultura Pren Vida

El Centre del Carme, com un protagonista silenciós, és l'escenari que unix tots els fils d'estes històries. Cada capítol continua immers en esta ubicació que fa palès que la cultura i la vida quotidiana no són dos mons separats. Els espectadors estan convidats a explorar les trames que oscil·len entre rialles i emoció.

Un Bressol de Talent Valencià

Les ments creadores darrere d'este projecte, Sergi Merchan i Jose Luis Lázaro, han reunit un repartiment de talents excepcionals per a portar estes històries a la vida. Amb noms com Daniel Fes, Anaïs Domènech, Aasari Bibang, i molts més, la segona temporada promet ser una exhibició d'inclusió i habilitats actors.

Veu dels Directors

Segons els mateixos directors, "La curta duració dels episodis, protagonitzats per un elenc inclusiu i talentós, continuen sent els valors d'esta nova sèrie amb la qual tractarem d'arribar una vegada més al públic de qualsevol generació."

Les Cares Conegudes Tornen

Amb la popularitat que van guanyar a la primera temporada, les cares conegudes com Iker Montero i Araceli de la Concepció estan de tornada. Estes figures no només són familiars, sinó que també donen profunditat i continuitat a la sèrie.

Una Visió al Futur

Les persones que gaudixen del cinema d'estiu al Centre del Carme tenen un tracte especial. Abans de les projeccions de les pel·lícules, podran gaudir de dos episodis de la primera temporada d'esta sèrie mentre esperen amb entusiasme l'estrena de la segona temporada, programada entre finals de 2023 i principis de 2024.

Una Experiència Única

Si sou amants de la cultura i la narrativa captivadora, 'CCCC Stories' és una experiència que no vos podeu perdre. El Centre del Carme continua fent història al connectar el públic amb relats que travesen fronteres i generacions.

Reserva Ara per a una Immersió Cultural

Si vos interessa esta iniciativa cultural, assegureu-vos de no perdre cap detall de la segona temporada d'esta sèrie. Reserveu el vostre lloc per a una experiència immersiva al Centre del Carme, on la cultura cobra vida de la manera més inesperada.

Connectant amb l'Emoció Humana

Des de les rialles fins a les llàgrimes, la segona temporada d'esta sèrie del CCCC es presenta com una oportunitat única per connectar amb l'emoció humana en tota la seua profunditat.

Una Mirada Cap al Futur

Amb la segona temporada en marxa, 'CCCC Stories' promet continuar essent un exemple d'innovació i excel·lència artística. El Centre del Carme vol seguint ser far en la fusió de cultura i vida quotidiana.

Go up