Casting Operación Triunfo a València: 23 aspirants passen a la fase final

casting Operación Triunfo a València, casting Operación Triunfo en València

Casting Operación Triunfo a València. Primera Fase: Una Oportunitat Única per a Brillar

El passat 17 de juliol, la Fira de Mostres de València va esdevenir el centre del talent i l’emoció amb la primera fase del casting d’Operación Triunfo. Amb un total de 2067 aspirants, l’esperit musical va inundar els cors dels participants, que anhelaven demostrar la seua valia en el món de la música. Durant esta primera etapa, els aspirants van interpretar a capella durant un mínim de 20 segons, buscant impressionar el jurat i aconseguir la tan desitjada “pegatina” que els obriria les portes cap a la següent fase.

Una Mascota Especial que Anima el Casting

En esta primera fase, el casting d’Operación Triunfo a València va comptar amb una visita molt especial, la mascota del València CF, la qual va estar present per a animar i donar suport a tots els aspirants que esperaven amb nervis la seua oportunitat de brillar en l’escenari musical. L’esperit esportiu i musical es van fusionar en una jornada inoblidable per als participants i els fans del programa.

Resultats de la Primera Fase

Després d’una intensa audició on hi havia participants de tots els nivells musicals ( o carents d’ell), un total de 90 aspirants van aconseguir passar a la segona fase del casting, sent seleccionats per continuar amb el seu somni de formar part de l’Acadèmia d’Operación Triunfo. Cada pas aconseguit representa una fita significativa en el camí cap a l’estrellatge musical.

Segona Fase del Casting: Nous Reptes i Més Oportunitats

Al dia següent de la primera fase, va tindre lloc la Segona Fase del casting d’Operación Triunfo a València, també a la Fira de Mostres. El talent i l’emoció continuaven fluint entre els aspirants, que havien superat la primera prova i anhelaven arribar més lluny en el procés de selecció. Un total de 90 aspirants van participar en esta etapa, dividida en grups de 8 persones, i de les quals, només 23 van aconseguir el seu pas a la següent ronda.

Destacats de la Segona Fase

Els 23 aspirants triats en la Segona Fase han demostrat el seu talent i passió per la música. Entre ells, 8 van obtindre el “pase Prime”. Estos afortunats estan més a prop que mai de complir el seu somni d’ingressar en l’Acadèmia d’Operación Triunfo i començar una apassionant carrera musical.

El Camí Cap a l’Acadèmia d’Operación Triunfo

Estes dos fases del casting d’Operación Triunfo a València han estat testimonis del talent, la il·lusió i la passió per la música dels aspirants. Els triomfadors d’estes etapes avancen cap a la pròxima fase del procés de selecció, amb l’esperança de formar part de l’Acadèmia i viure una experiència inoblidable en el món de la música. Una experiència que pot significar un canvi radical en les seues vides.

Pròximes Etapes i Noves Oportunitats

Operación Triunfo continuarà el seu recorregut per altres ciutats, brindant noves oportunitats a talents de tot el país. Els pròxims castings es duran a terme segons el següent calendari:

– 6 de setembre: Las Palmas de Gran Canaria
– 11 de setembre: Màlaga
– 14 de setembre: Sevilla
– 19 de setembre: Madrid

Una Invitació a Somiar i Brillar en l’Escenari Musical

Per a tots els apassionats de la música i aquells que somien amb l’oportunitat de formar part d’Operación Triunfo, estos castings representen la porta cap a un futur prometedor. Si tens un talent únic i una passió inblocable per la música, no dubtes a presentar-te als pròxims castings i aconseguir que la teua veu ressoni a tota Espanya i més enllà.

Operación triunfo en Amazon Prime Video

Enguany les gales tindrem Operación Triunfo en Amazon Prime Video. Esta és una gran novetat, pel fet que este concurs deixe la televisió tradicional per primera vegada. No obstant això, el canal 24 hores seguirà emetent-se pel canal de Youtube d’Operación Triunfo com sempre.

Els somnis es fan realitat en l’escenari d’Operación Triunfo. ¡Anima’t a brillar i conquerir el cor del públic amb la teua música!

Print Friendly, PDF & Email