Carrera de la Dona València 2023: Recorregut, activitats i restriccions de trànsit

carrera de la dona València 2023, carrera de la mujer València 2023

Si este diumenge, 23 d’abril, t’has despertat amb ganes de fer esport i participar en una causa solidària, no et pots perdre la Carrera de la Dona València 2023 que se celebrarà a València. Esta prova, que compta amb l’eixida a l’avinguda de l’Enginyer Manuel Soto i la meta al Passeig Marítim, espera reunir un total de 8.000 dones per recórrer els 6’3 kilòmetres de distància.

Així, si t’agradaria saber més sobre esta carrera de la dona València i conèixer totes les dades importants per a la teua participació, continua llegint este article i descobrix-ho tot.

Comença l’aventura de la Carrera de la Dona València 2023

Per a participar en sta festa esportiva i solidària, és important que sàpigues que l’eixida de la carrera serà des de l’avinguda de l’Enginyer Manuel Soto. Allí, es realitzarà el muntatge per a iniciar la prova a les 9:00 del matí. Després, les corredores hauran de seguir per diferents carrers de la ciutat fins a arribar a la meta, situada al Passeig Marítim.

El recorregut, que inclou carrers com Joan Verdeguer, avinguda de les Balears, carrer de Menorca, carrer d’Eivissa, carrer de la Serradora, Marí Blas de Lezo, Lluís Peixó, avinguda dels Tarongers, carrer de la Séquia de la Cadena i José Ballester Gozalvo, serà el repte a superar per a totes les corredores.

Afeccions al transport públic i restriccions a l’estacionament

Si tens previst anar a vore la Carrera de la Dona València 2023 o necessites moure’t per la ciutat, és important que tingues en compte les restriccions al transport públic i a l’estacionament que s’han establert amb motiu de la prova.

L’Empresa Municipal de Transports, EMT, ha planificat noves rutes per al diumenge per a acostar als usuaris als diferents punts d’eixida i arribada. Així, si necessites arribar a la zona d’eixida, les línies 4, 19, 30, 92 i 95 seran les que t’apropen més. D’altra banda, si preferixes anar a la meta, pots optar per les línies C2, 10, 12, 16, 24, 25, 26, 30, 31, 32, 70, 71, 81, i 95.

Per altra banda, si tens pensat arribar en cotxe, tingues en compte que estarà prohibit estacionar a banda i banda del carrer de José Ballester Gozalvo i al Passeig Marítim entre el carrer de la Séquia de la Cadena i l’Hospital de la Malva-rosa des de les 10h del matí fins les 8 de la nit, des de les 22 hores de dissabte, 22 d’abril, fins a les 11 hores de diumenge, 23 d’abril. Si optes per arribar en cotxe, és recomanable que utilitzes algun dels aparcaments públics situats a prop de la platja.

D’altra banda, si tens pensat anar a la platja en transport públic, tens diverses opcions disponibles. Pots utilitzar les línies d’autobús que tenen parada a prop de la platja, com ara les línies 19, 31, 32 i 92. També pots arribar en tramvia, utilitzant les línies 4 i 6, que tenen una parada a prop de la platja de la Malva-rosa.

Finalment, si tens pensat arribar a la platja de la Malva-rosa a peu o en bicicleta, tens diverses rutes disponibles que et portaran fins a la platja. Pots seguir el carril bici que recorre el Passeig Marítim o bé optar per alguna de les rutes que passen per les zones verdes de la ciutat.

Sigues prudent durant la teua visita a la platja i respecta les normes establides per preservar el medi ambient i la convivència entre els usuaris de la platja.

La Desfilada Ciclista de la segona edició de Ciclosferia recorre els carrers de València

El diumenge 23 d’abril, la ciutat de València acollirà la segona edició de Ciclosferia, la fira de ciclisme urbà i cicloturisme que té lloc al Cobert 2 de la Marina de València. A més a més, també tindrà lloc una desfilada ciclista a partir de les 11 hores, amb un recorregut que eixirà des del Pont dels Serrans i continuarà per carrers com el Comte de Trénor, Pintor López, Plaça de Tetuan, Ciutadella, plaça d’Amèrica, pont d’Aragó, plaça de Saragossa, passeig de l’Albereda, avinguda de França, carrer de Menorca, avinguda del Port i la Marina de València. Un esdeveniment a l’aire lliure que promou la cultura ciclista i la sostenibilitat a la ciutat.

Print Friendly, PDF & Email