Carlos Mazón ha participat en la Tomatina de Buñol 2023

Tomatina de Buñol
Carlos Mazón en la Tomatina de Buñol

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha participat en la celebració de la Tomatina de Buñol. En este esdeveniment, que ompli de color i tradició els carrers d’esta localitat, Mazón ha tingut l’oportunitat de viure una jornada plena d’emocions i diversió.

El President de la Generalitat en una Festa Plena de Color i Tradició

En esta ocasió, Carlos Mazón ha estat present en un esdeveniment que, més enllà de la seua vessant lúdica, posa de manifest la riquesa cultural i la unió de la gent a través de costums ancestrals.

La Tomatina de Buñol: Més que una Gamberrada, una Tradició Universal

La Tomatina va néixer fa molts anys com una “gamberrada” que involucrava llançar tomaques a la gent al carrer. No obstant això, amb el temps, este esdeveniment s’ha transformat en una tradició àmpliament reconeguda que reunix persones de tot el món i que, segons, Mazón, és una festa valenciana acollidora i hospitalària.

L’Apoteosi de la Comunitat Valenciana que Creua Fronteres

“La Tomatina representa la somriure que des de la Comunitat Valenciana lancem al món”, indicà el president. I ha afegit que això demostra com el que un dia va començar com una “gamberrada” ara s’ha convertit en un moment maravellós que trascendeix fronteres i connecta amb persones de cultures diverses.

Acompanyants Destacades en esta Experiència Única

En esta vivència excepcional, Carlos Mazón ha compartit moments amb altres representants polítics, com ara l’alcaldessa de Buñol, Virginia Sanz, i el president de la Diputació de València, Vicent Mompó, els quals  han visitat el camp de futbol local, on es trobaven els camions carregats de tomaques que serien llançats més tard, creant així una imatge icònica d’esta celebració única.

Print Friendly, PDF & Email