La companyia de Blanca Marsillach portà l’Obra de Teatre ‘Las cosas fáciles’ a Ontinyent

Las cosas fáciles, Blanca Marsillarch

Teatre per la Cultura Financera: ‘Las cosas fáciles’, per Blanca Marsillach, a Ontinyent

Les coses fàcils podrien no ser tan fàcils com semblen, especialment quan parlem de qüestions financeres. A Ontinyent, la Fundació Caixa Ontinyent porta una iniciativa per a millorar la cultura financera entre els majors. Dijous passat, al Centre Cultural Caixa Ontinyent, la companyia de teatre de Blanca Marsillach escenificà “Las cosas fáciles”, una obra que aborda esta qüestió crucial.

Un Teatre per l’Educació Financera

La iniciativa és part del programa de educació financera de la Fundació Caixa Ontinyent. Este programa ha arribat a més de 120.000 persones des de la seua posada en marxa. L’objectiu és millorar la cultura financera de tots els públics i, especialment, dels majors.

Lluitar contra la bretxa digital i financera

A través d’esta comèdia teatral, es pretén donar visibilitat a la bretxa digital i financera que afecta els majors a Espanya. És una manera de promoure la seua formació per garantir la seua independència i autonomia en la gestió de les finances personals. També es tracta de prendre consciència dels riscos en matèria de ciberseguretat i aprendre com afrontar-los amb confiança.

Un Projecte amb Missió

Esta obra de teatre, anomenada “Las cosas fáciles”, és fruit del treball conjunt de la Confederació Espanyola de Caixes d’Estalvi (CECA) a través de Funcas Educa. El projecte es va presentar a Madrid el 26 d’octubre, amb l’apadrinament de l’actor Antonio Resines i l’exdeportista Fernando Romay. Esta obra és més que entreteniment, és una oportunitat d’aprendre sobre un tema crucial.

L’estrena a Ontinyent

Este viatge teatral comença a Ontinyent, una ciutat que té l’honor de ser la primera parada d’esta gira. Les actrius Cristina Izquierdo i Sila Sicilia són les protagonistes d’esta obra que farà reflexionar i entretindre al públic.

Educació Financera per a Tots

L’educació financera és un dels pilars de la Fundació Caixa Ontinyent i un programa que busca arribar a tots els públics. Es presta una atenció especial a la formació de les persones majors, proporcionant-los les ferramentes necessàries per millorar la seua autonomia.

Print Friendly, PDF & Email