València com a Plató de Cinema: Alejandro Amenábar es Reunix amb l’Alcaldessa

Alejandro Amenábar

Ahir dijous, l’Ajuntament de València va rebre la visita del reconegut cineasta Alejandro Amenábar, qui pròximament iniciarà el rodatge d’una pel·lícula ambientada a les terres valencianes. La cinta, titulada ‘El captiu’, explorarà la captivitat de l’escriptor Miguel de Cervantes a Alger i està protagonitzada pels actors espanyol Julio Peña i l’intèrpret italià Alessandro Borghi.

Detalls de la trobada: Alejandro Amenábar i l’Alcaldessa Xarren sobre ‘El Captiu’

La trobada entre l’alcaldessa María José Catalá i el multifacètic cineasta va servir per a compartir detalls del rodatge previst per al pròxim abril. En la reunió, Amenábar va destacar l’encant de València com a escenari cinematogràfic, subratllant que la ciutat és “un plató meravellós amb una climatologia perfecta”.

Rodatge a Terres Valencianes

‘El Captiu’ no només serà captivadora en la seua trama, sinó també pel seu rodatge en localitzacions emblemàtiques de les terres valencianes. Les escenes prendran vida a la plaça del castell de Buñol, els carrers pintorescs de Bocairent, el majestuós palau dels Comtes de Cervelló d’Anna i altres indrets de Santa Pola i Alacant. Amb un pressupost estimat de 15 milions d’euros, esta producció cinematogràfica d’Alejandro Amebábar promet ser un èxit visual i cultural.

Print Friendly, PDF & Email