Comença la venda d'Abonaments reduïts del Palau de la Música de València Temporada 23-24

25/09/2023

abonaments reduïts del palau de la musica de valència, abonos reducidos del palau de la música de valència

La venda d'abonaments reduïts del Palau de la Música de València per a la temporada 2023-24 comença este dimarts i és noticia, per tant, per als amants de la música a València. Si ets un entusiasta de la música clàssica o estàs buscant una experiència musical única, continua llegint per a descobrir tota la informació que necessites sobre els nous abonaments reduïts.

Índex / Índice
  1. Abonaments Reduïts del Palau de la Música de València 23-24
    1. Comprar Abonaments

Abonaments Reduïts del Palau de la Música de València 23-24

Dimarts 26 de setembre i dimecres 27, tindràs l'oportunitat d'adquirir el Cicle OV10, que inclou deu concerts interpretats per l'Orquestra de València, acompanyada de solistes i directors convidats, tenint la direcció de Alexander Liebreich. El repertori inclou obres com la Quinta de Mahler, Noches en los Jardines de España i El sombrero de tres picos de Falla, així com els impressionants Carmina Burana d’Orff i moltes altres sorpreses musicals.

Dijous 28 i divendres 29, podràs comprar els Abonaments PARCIALS o reduïts de 8 i 10 concerts, cadascun amb una proposta única:

  1. Abonament PIANO: Este abonament t'oferix deu concerts de piano en solitari o amb l'orquestra, amb destacades interpretacions com les de Grigory Sokolov o Boris Giltburg. Podràs gaudir de les obres mestres de compositors com Rahkmàninov, Schumann, Chopin, Grieg i el número 1 de Beethoven.

  2. Abonament VEU: Si la veu és la teua passió, no et pots perdre este abonament. Les veus i cors es reunixen per a interpretar el Réquiem de Mozart, el Messies de Haendel, els Carmina Burana i la Salomé de Strauss, amb la magnífica soprano straussiana de l’actualitat: Lise Landstrom.

  3. Abonament ET MUSICA ET ANIMA: Este cicle, que significa "tant música com ànima," et convida a explorar 8 propostes de música barroca, religiosa o pagana. Destaca l'òpera en concert de Purcell basada en el mite de Dido i Eneas, amb la veu de Joyce DiDonato. També inclou els Carmina Burana, cants goliards trobats a la Abadia de Beuren i musicats per Carl Orff, i La Passió segons Sant Mateu de Bach, entre altres joies musicals.

Tots estos abonaments són curts i més econòmics. Els preus comencen a partir de 92 €.

Comprar Abonaments

Per a comprar abonaments musicals del Palau de la Música de València les taquilles estaran obertes de dimarts a diumenge, de 10 a 14 i de 17 a 21.30. També pots adquirir els teus abonaments en línia a través de https://www.palauvalencia.com/, amb una despesa de gestió de només 0.80€. Si preferixes fer la compra per telèfon, pots telefonar al Tel. 960 700 100 (telefonada de tarifa local) de dilluns a divendres, de 10:30 a 13:30 i de 16:30 a 18:00, o els caps de setmana de 10:00 a 13:00 i de 16:00 a 18:00, amb la mateixa despesa de gestió de 0.80€.

Go up