Skip to content

La mascletà de pirotècnia Crespo inicia la setmana

10/03/2020

Este dilluns la pirotècnia Crespo, dirigida per Vicente Rodríguez, ha sigut l’encarregada de sorprendre en la mascletà de la plaça de l’Ajuntament.

El protagonisme de hui ha sigut per a les persones amb lesió medul·lar i diversitat funcional, presents a peu de plaça d’esta mascletà, amb la companyia de l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, i membres del consistori valencià.

Esta empresa pirotècnica té dos Rècord Guinness per la fabricació, muntatge i dispar de la traca més llarga del món. I és que va ser en 2015 quan a Alzira van aconseguir muntar 22.500 metres. L’anterior rècord estava en possessió de la mateixa empresa des de 1991 amb 13.500 metres aconseguits a Carcaixent.

Assistents de hui a la mascletà de Crespo

Com cada dia, deu ciutadans i ciutadanes, triades per sorteig, han presenciat des del balcó de l’Ajuntament la mascletà. I al seu costat, també com cada dia, les Falleres Majors, Consuelo Llobell i Carla García, i les seues corts d’honor.

A més, també hi ha estat presents el president de les Corts, Enric Morera; el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent; el club de rugbi valencià CAU; les Cases Regionals; ASPAYM (Associació Provincial de Lesionats Medul·lars i Grans Discapacitats); i representants de les falles General Llorens, Plaza Mercat de Montolivet, Camí de Barcelona-Trav. Camí Montcada, Quart Extramurs-Velàzquez, Sèneca-Iecla, Mestre Aguilar-Maties Perelló i Ferran el Catòlic-Erudit Orellana.

Com hem dit adés, l’alcalde, Joan Ribó, acompanyat pels regidors de Cultura Festiva, Carlos Galiana, i de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, han seguit esta mascletà a peu de plaça, al costat de les persones amb mobilitat reduïda d’ASPAYM.

Print Friendly, PDF & Email