Skip to content

À Punt

À Punt

Cada dia posem a la vostra disposició la guia de la programació de televisió d’À Punt, la televisió pública valenciana. Les notícies dels informatius de matí, vesprada i nit. Les sèries, els documentals, els programes d’humor, concursos i esports.

PROGRAMACIÓ D’À PUNT DE HUI

22-07-2019

07:00  LA COLLA, (TP)

Animació en valencià i anglés    

09:50 MISSIONS SALVATGES, (CAP 4)

de KOSTER HANNÉ

Gos salvatge i Hiena-Marlice rep la teleonada d’un granger que té 2 gossos salvatges que guarda en una antiga granja. Rudie i ella volen per a recollir-los. Allí Rudie els seda per al curt vol de retorn a Naankuse. Després, volen a Neuras, reserva privada de caça on les hienes marrons estan augmentant. Això els brinda a Rudie i Marlice l’oportunitat ideal per a estudiar aquests esquius carnívors.           

10:10  CANTANT AL COTXE, (TP)       REP

“Amb Hugo Salazar”

Hui el nostre cotxe recorre els carrers de València. Violeta i Arantxa venen a concursar des de València i Picanya per a cantar al cotxe i aconseguir els 1000 euros de premi. El cantant Hugo Salazar ens visita i ens presenta la seua música.

10:50  À PUNT DIRECTE ESTIU           (REP)

Magazín presentat per Sonia Fernández i Joan López. De dilluns a divendres connectarem en directe amb diferents punts de la nostra Comunitat per estar al dia de l’actualitat i disfrutar del millor entreteniment.        

13:00  LA GASTRONETA, (TP) 

“Xest: gatxamina de llonganissa.”         

Al volant de la gastroneta, el cuiner Lluís Penyafort recorre la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de conéixer la gastronomia de cada poble i les seues peculiaritats. Hui visitem Xest on cuinarem ‘gatxamiga’ de llonganissa.

13:20  TERRA VIVA, (TP)

A Castelló, Enric Navarro dona veu als pescadors de tonyina, que estan descontents, ja que ací s’ha acabat la temporada de pesca vedada però el mar està ple d’exemplars, que capturaran altres països. Visitem Aras de los Olmos, on fan un concurs per a triar el racó millor decorat amb flors i amb més encant del poble, i farem barranquisme a Llucena.   

13:55  À PUNT NOTÍCIES MIGDIA       

Presentat per Rosa Romero i Isabel Sánchez.

14:50  CHECK-IN HOTEL, (7) (SUB.)               

Un hotel de cinc estreles prop d’una platja de la Comunitat Valenciana és l’escenari d’un gran nombre de situacions divertides.   

15:15  ATRAPA’M SI POTS, (TP)          

Programa concurs diari divertit, de preguntes i respostes, amb una mecànica senzilla que convida l’espectador a jugar des de casa. Presentat per Eugeni Alemany. 

16:15  L’ALQUERIA BLANCA, (7)          (SUB)

“La mà de l’ama”

Després del soterrament de Rafel, Dora ha caigut en un enorme i continu pesar. Tota la família es centra en el seu suport. Raquel es decideix a passar uns dies més al poble per a ajudar a Conxeta i a Dora. Anna segueix bolcada amb els Pedreguer i cada vegada està més lluny de Victòria. Elena, després de saber els resultats de les proves de Pere, porta males notícies.        

17:40  À PUNT DIRECTE ESTIU                      

Magazín de vesprada presentat per Sonia Fernández i Joan López. De dilluns a divendres connectarem en directe amb diferents punts de la nostra Comunitat per estar al dia de l’actualitat i disfrutar del millor entreteniment.        

19:40  ELS BIBLIOTECARIS, (7)           

“Els Bibliotecaris i el contracte infernal”           

United States, 2015, de DEAN DEVLIN amb BOOTH LINDY(CASSANDRA), HARLAN KIM JOHN(EZEQUIEL),

KANE CHRISTIAN(JAKE), ROMIJN REBECCA (EVE BAIRD), LARROQUE JOHN(JENKINS), WHILE NOAH(FLYNN).                 

Un vell amic de Baird es postula per a alcalde d’una xicoteta ciutat de New Hampshire. Es veu envoltat en un escàndol per la desaparició d’un intern que diu ser el diable. Baird prompte es troba en una batalla no solament per la seua pròpia ànima, sinó també per les ànimes de tots els bibliotecaris.

20:30  À PUNT NOTÍCIES NIT               

Presentat per Victòria Maso i Samuel Borja.    

21:15  CANTANT AL COTXE, (TP)      

“Amb Sweet California”                

Hui el nostre cotxe recorre els carrers d’Altea. Myriam i Anna María venen a concursar des de Borriana i Alcoi per a cantar al cotxe i aconseguir els 1000 euros de premi. Les Sweet California ompliran el nostre cotxe amb la seua música.          

21:50  CANTANT AL COTXE, (TP)      

“Amb Vicent Marco”                      

Hui el nostre cotxe recorre els carrers d’Ontiyent. Cristina i Pablo venen a concursar des de Gandia i la Pobla de Vallbona per a cantar al cotxe i aconseguir els 1000 euros de premi. El nostre convidat serà el periodista i escriptor Vicent Marco.        

22:25  TRAU LA LLENGUA, (TP)          

“Les paraules de les paraules”   

Programa d’entreteniment conduït per Pepa Cases i Xavi Castillo a la recerca de paraules, expressions i maneres curioses d’anomenar les coses en valencià. Amb seccions com ‘In-adaptats’, ‘Paraules en risc’ o ‘Cada mot al seu lloc’ en què riurem i aprendrem a l’hora.           

23:30  TRAU LA LLENGUA, (TP) (REP)                     

“Aliments fresquets”                     

En el programa de hui tastarem la millor fideuà de Gandia, comprarem melons al mercat de Russafa, secarem polpets a la vora del Montgó, a Dénia, coneixerem les paraules dels vegans en un taller culinari de València, collirem fruita d’estiu dels camps de Carlet i aprendrem a fer figues albardades a Castelló. Trau la llengua i les paraules dels aliments fresquets.    

00:10  TRAU LA LLENGUA, (TP) (REP)                     

“De festa en festa”                        

En el programa de hui viatjarem en el temps a la fira modernista de Carcaixent, assistirem a un espectacle màgic al Benidorm Palace, recordarem la festa de les Fogueres d’Alacant, anirem a una fira de poble a Algemesí, acompanyarem els policies municipals a les festes de Vinaròs i vorem com es munta una muixeranga a Benimaclet, amb la Jove Muixeranga de València.    

00:55  LLOCS SAGRATS, (7)                 

“El canyó del Chaco”                               

United States, 2016, de STEPHEN ROOKE amb DAVID RYAN, NIALL MURPHY.                   

En un canyó a Nou Mèxic es troben les ruïnes antigues d’edificis de fa més de 1.000 anys construïts per la civilització Poble del Canyó Chaco. Durant més de 300 anys va créixer i va prosperar sota el lideratge d’una elit fosca, a través de vessaments de sang, sacrificis humans i fins i tot canibalisme. Visitem aquest canyó per a veure què va causar la seua ràpida i violenta desaparició.  

També pot interessar-te:

Programació La Ocho Mediterráneo