Skip to content

5 ombrel·les per a la platja

08/07/2019
Sombrilla
Comarca: València

Estem en ple estiu, temps de turisme i d’oci. I és hora de tindre a mà tot el necessari per a gaudir dels nostres dies de sol i platja. En este sentit, et mostrem 5 de les ombrel·les per a la platja millor valorades en Amazon, i a més una tenda de campanya, ideal si tens xiquets xicotets.

Ombrel·les per a la platja o para-sol

La ombrel·la és un utensili que ens protegix del sol. Habitual quan anem a la platja i als nostres jardins, també és conegut com para-sol .

Es tracta d’un invent xinés de fa ni més ni menys que 4.000 anys i es basa en en mateix principi mecànic que el paraigua. La diferència entre l’ombrel·la i el paraigua és que la primera no té necessitat de ser impermeable, atés que la seua funció és la protecció dels llamps solars, no de la pluja.

Materials de construcció de l’ombrel·la

Amb el pas del temps han anat evolucionant els materials de construcció de les ombrel·les per a la platja, fins i tot del pal. Este últim es pot trobar en fusta, alumini, acer inoxidable i últimament en fibra de vidre, molt més lleuger. A més, per les propietats de la fibra de vidre, té la flexibilitat de l’alumini; la resistència de l’acer inoxidable;  i es fabriquen també per a imitar la fusta.

Respecte a l’ombrel·les per a la platja en si, actualment solen fabricar-se en una gran varietat de materials. Així trobem, des de lones viníliques, acríliques, nilons i polièster, fins a teles especialitzades per a l’exterior, encara que també n’hi ha d’encaix de bruixa. És cada vegada més habitual també trobar ombrel·les de platja amb protecció contra els raigs ultraviolats. Este és un tema que preocupa de manera creixent pels canvis en el clima i el major risc de patir malalties de la pell a causa d’una mala protecció. És per això aconsellable usar el sentit comú en primer lloc a l’hora d’anar a la platja. Usar un bon producte protector i una ombrel·la de qualitat, així com posar-se peces de roba lleugera i no estar tot el temps exposant la pell als raigs solars.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.