Skip to content

Un concurs escolar dibuixa l’exterior d’un autobús de l’EMT

11/04/2019
Comarca: València

Dilluns pasat, 1 d’abril, el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, lliurà el premi al guanyador del concurs «Dissenya el teu autobús de l’EMT», Adrián Galindo.

Adrián és un xiquet de primer de Primària del col·legi Marni de València i el seu disseny representa un jardí. Este concurs s’ha celebrat amb motiu de la passada Setmana de la Mobilitat Sostenible, en la qual han participat 77 col·legis i prop de 4.000 alumnes.

Este concurs «Dissenya el teu autobús de l’EMT» és una convocatòria anual dirigida a tots els col·legis de Primària de la ciutat de València.

Hi ha dos premis, al millor disseny per a l’autobús i al de millor targeta. A més, tots els dibuixos que han concursat es varen exposar en la passada fira d’Expojove.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.