Skip to content

El valencià Carlos Valiente es proclama Perruquer Espanyol de l’Any

11/10/2018
Carlos Valiente - Premi Fígaro
Comarca: València

L’estilista valencià Carlos Valiente va obtindre esta distinció en la gala dels Premis Fígaro, els més important del sector.

Este alcireny, director de Salones Carlos Valiente, va arribar a la seua primera final, després de quatre prenominacions anteriors.

La gala va tindre lloc el passat dia 1 en la passarel·la Mercedes-Benz de IFEMA Madrid, a la fira Salón Look.

El premi més important de Carlos Valiente

Valiente declarà que este premi “és sens dubte el més important de la meua carrera. Ja que per a estar ací hem hagut de treballar molt dur durant tots estos anys i que ara els companys, la premsa professional i el jurat hagen considerat que meresc ser el perruquer més important d’Espanya és sens dubte el més gran que he aconseguit mai”.

L’estilista va afegir que “Encara no em puc creure que ho tinga en les meues mans, però quan puga descansar un poc de totes estes emocions ens posarem a treballar per a demostrar que mereixem este reconeixement”.

El perruquer i estilista no va oblidar el seu equip: “Per descomptat, gran part d’este premi és de tot el meu equip ja que sense ells seria impossible atendre els nostres salons, portar avant la nostra línia de formació i realitzar les nostres col·leccions artístiques, tots els anys. Són moltíssimes hores de treball en equip i de verdadera vocació pel que més amem, la nostra professió. Moltes gràcies companyes i companys”.

En uns dies representaran a la marca en els ‘Visionary Awards’ i els AIPP Awards de Londres. En estos premis estan nominats a ‘Millor Col·lecció de Moca Comercial Femenina’ i ‘Millor Vídeo de Col·lecció’, respectivament.

Salones Carlos Valiente tenen certificat Q** de qualitat, mostrant les Estrellas Global Salón i Creativitat.

 

Print Friendly, PDF & Email