Skip to content

El Palau Balmes inicia la seua activitat com a centre cultural

14/02/2019
Comarca: València

El barri de Velluters acull des de hui un nou centre cultural. Es tracta del Palau Balmes, edifici del segle XV, el qual vol ajudar la recuperació d’este barri del centre de la ciutat de València.

Este palau, abans del Gremi de Fusters, acull des d’este dijous tota classe d’actes culturals, presentacions, trobades i esdeveniments, recuperant el seu ús públic per a la societat valenciana.

Un palau que té segles d’història i que vol ser avantguarda. Per a l’obertura s’ha triat un homenatge a les seues arrels del Gremi de Fusters, custodis d’este palau i la seua conservació.

D’esta, des de hui pretén ser contenidor cultural i contribuir al coneixement d’este bé cultural i generar una nova fita en ple centre històric, al barri de Velluters.

Més informació:

C/ Palau Balmes, 29, 46003

info@palaubalmes.com

Tel.: 630212109

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.