Programa de les festes de Moros i Cristians del Cap i Casal 2018

Moros i Cristians 2018

És una activitat de la Federació Valenciana de Moros i Cristians.

Dilluns 1 d’octubre, a les 20.30 hores en el Saló de Cristall de l’Ajuntament: Pregó de la Festa, a càrrec de Josep Lluis Marín. Presentació oficial del Cartell anunciador, a càrrec de la seua dissenyadora, Virginia Lorente.

Dissabte 6 d’octubre, a les 12.00: Inauguració de Gran Mercat de Medieval i d’Artesania “València – Jaume I”. Més de 100 punts d’interés, amb atraccions diverses. Estarà obert fins al dia 12 d’octubre, als voltants de les Torres de Serrans.

Dissabte 6 d’octubre, 20.00 hores: Embaixades de la Conquesta. A les Torres de Serrans. Representació dels moments previs a la Conquesta de València.

Diumenge 7 d’octubre, 12.00 hores: Alardo d’Arcabusseria (Espectacle pirotècnic).  Des de la Plaça de la Reina fins a la Plaça de l’Ajuntament, on hi haurà una “Ambaixada” al balcó… Prèviament, a les 11.30, per part dels nostres Capitans i de la nostra Padrina, hi haurà una xicoteta ofrena de flors en la Basílica de la Mare de Deu.

Diumenge 7 d’octubre, 18.00 hores: IV Entrada Infantil. El recorregut, en aquest dia, transcorrerà pel carrer Cavallers (Teatre Talía) i carrer Serrans fins a les Torres. Amb la participació de la FMI de 2017, María Parejo, i la seua Cort d’Honor Infantil.

Dilluns dia 8, a partir de les 23 hores: Gran revetla “El Ball de la Conquesta”. Carrer Blanqueries – Torres de Serrans.

Dimarts dia 9, a partir de les 17.00 hores: XV Entrada Mora i Cristiana de la Ciutat de València.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts