Skip to content
Oci

Brighton 64 presenta a València el seu àlbum ‘Como debe ser’

28/01/2020
Brighton 64
Comarca: València

Torna a València la veterana banda barcelonina mod dels anys 80 Brighton 64. I ho fa per a presentar el seu sèptim LP, ‘Como debe ser’, el pròxim 31 de gener a la sala 16 Toneladas. Un treball que és el quart de la seua segona etapa.

En este últim treball d’11 cançons  la banda denuncia la situació política espanyola en general, i catalana, en particular. En les seues lletres es critica de manera directa el sistema judicial, l’anihilació de la llibertat d’expressió i els mitjans de comunicació.

Una banda i dos etapes de Brighton 64

Brighton 64 la van fundar els germans Albert i Ricky Gil a la tardor de 1981 i va publicar el seu primer treball en 1983.

Una llarga trajectòria en la qual van entrar Tino Peralbo a la bateria i Jordi Fontich al teclat. No obstant això, el grup es va separar en 1987 per sentir que la seua discogràfica no tenia suficient confiança en ells. I llavors els germans Gil creen el grup Brigatones.

En 1994 Brighton 64 es reunix a Barcelona i Madrid, compartint escenaris amb bandes mod com els Los Flechazos, Los Negativos,Scooters, los Canguros iKamenbert.

La segona etapa

És en 2011 quan té lloc la gira pel 30 aniversari i Brighton 64 torna als escenaris una vegada més. I esta volta a l’acció fa que BCore Disc els contracte i la banda inicia una nova etapa en la qual trauen a la llum quatre discos:  Esta vez va en serio (2012), Modernista (2015), El tren de la bruja (2017) y Como debe ser (2019). Este últim LP és el que presenten ara a València.

Discografia de Brighton 64

Haz el amor (miniLP, 8 temas). Twins, 1985

El problema es la edad. EMI, 1987

Explosión juvenil 86-87. Bip Bip, 2000

Esta vez va en serio. BCore, 2012

Modernista. BCore, 2015

El tren de la bruja. BCore, 2017

Como debe ser. BCore, 2019

Print Friendly, PDF & Email