València estrena ElParking, la nova app de l’ORA

3 anys ago · Updated 2 anys ago

Elparking app ORA València

L’Ajuntament de València ha canviat d’empresa concessionària de l’ORA, la qual cosa implica canvi de l’app de Telpark a la nova ElParking.

La nova app està activa des del passat 11 de maig, encara que en el temps de transició entre les concessionàries podran usar-se les dos apps.

És a dir, que els parquímetres de la ciutat aniran sent substituïts progressivament fins que estiguen operatius els 195 nous parquímetres intel·ligents. Es té previst que els nous equips estiguen en funcionament a finals del mes de juny.

D’esta manera les persones usuàries poden començar a pagar directament l’ORA de la ciutat de València en l'app Elparking i de moment també en Telpark. Evidentment, també poden fer-ho presencialment sense usar app mòbil.

En els pròxims mesos s’implementaran les noves zones verdes per a ús de residents, atenent les peticions veïnals.

ElParking, l'app de l'ORA

ElParking és l'app oficial per a la zona blava, àrea verda i resta de zones regulades en més de 100 ciutats d'Espanya. Gràcies a esta aplicació es pot traure el tiquet des del mòbil i, si es necessita, ampliar-lo des d'on ens trobem.

També podem contractar la ITV per al nostre cotxe, amb o sense cita prèvia, i estalviar fins a un 50% amb les  promocions que poden aparéixer en esta app.

ElParking permet descobrir les gasolineres més pròximes, compara preus i pagar de manera còmoda i senzilla des del mòbil.

I en estos temps de mobilitat elèctrica podem buscar punts de càrrega amb ElParking i activar-los amb l'app.

Finalment, tenim el servici de telepeatge Via-T ElParking. Així, ens oblidarem de les cues en els peatges. A més, podem estalviar amb els descomptes en carreteres i pàrquings.

ElParking està disponible en ciutats com ara Madrid, Barcelona, Màlaga, Granada, València, Sevilla, Gijón, Sant Sebastià, Burgos, Logronyo, Salamanca, Lleida, Toledo, etc.

ElParking

Horaris de l'ORA a València

SECTORS: Algirós, Camins al Grau 2, Oliverreta 1 i Benimaclet
Dilluns a Divendres de 09.00 a 21.00
Dissabtes de 09.00 a 14.00
Diumenges i Festius no hi ha servici

SECTORS: Ciutat Vella, L'Eixample, Extramurs, Campanar, La Saïdia, Pla del Real, L'Olivereta 2, Patraix, Jesús, Quatre Carreres, Poblats Maritims, Camins al Grau 1 i Rascanya
Dilluns a Dissabte de 09.00 a 21.00
Diumenges i Festius no hi ha servici

Go up