Skip to content

Toni Gaspar va rebre la insígnia d’or de les Cases Regionals

13/02/2020
Toni Gaspar - cases regionales
Comarca: València

Este passat dimecres el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, va rebre la insígnia d’or de la Federació Valenciana de Cases i Centres Regionals d’España. Esta distinció va ser acordada per unanimitat en la reunió del passat 11 de gener a proposta del seu president, Juan Zuriaga.

Juan Zuriaga, president de la Federació i de la Casa de Cantàbria a València, estigué acompanyat per representants de diferents centres regionals com ara Aragó, Andalusia, Canàries, Cantàbria, Castella-la Mancha, Galícia, Múrcia, Melilla, Navarra i País Basc.

El propi Gaspar va fer de guia d’esta comitiva i els acompanyà en un recorregut  per diverses estades dels palaus de la Batlia i els Scala, com el Saló de Plens o el Saló de Respecte.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.