Skip to content

Sandra Gómez i Anil Murthy reunits pel nou Mestalla

23/01/2020
Sandra Gómez - Ani Murth - Nou Mestalla
Comarca: València

La vicealcaldessa de València, Sandra Gómez, i el president del València Club de Futbol, Anil Murthy, mantingueren una reunió este passat dimarts de cara a trobar una solució per a acabar definitivament el nou Mestalla.

Gómez indicà que “volem donar compliment als compromisos adquirits pel club amb la ciutat”. I va afegir que “el principal és la construcció del nou estadi”. Una declaració d’intencions clara que ha d’espentar l’acabament d’un estadi que passà de ser una gran esperança a un autèntic ridícul.

La vicealcaldesa declarà que del nou feu valencianista “Es tracta d’un projecte emblemàtic per a la ciutat sobre el qual des de l’Ajuntament hem de dur a terme un seguiment perquè es complisquen els terminis previstos en l’ATE”. En este sentit indicà la “bona voluntat, disposició i diàleg per a resoldre este problema que hem demostrat les dues institucions”, d’ahí esta reunió entre Gómez y Murthy per a trobar solucions satisfactòries per al nou Mestalla.

També feu insistència en la “bona voluntat que mostrat el Club per a poder culminar els projectes urbanístics que depenen de la construcció del nou estadi”. I açò “perquè tant l’actual corporació com actuals propietaris puguem fer passos decisius perquè este embolic heretat de fa deu anys tinga una solució este mandat”.

D’esta manera, digué que la construcció o acabament del nou Mestalla es convertix en un projecte estratègic per a tota la ciutat. A més, indicà que “hem de resoldre no sols per la ciutat en el seu conjunt sinó també perquè l’afició vol saber què passarà”.

Gómez y Murthy, voluntat compartida pel Nou Mestalla

L’acabament del nou Mestalla és un objectiu prioritari i compartit per Gómez i Murthy. És a dir, per l’Ajuntament i pel València CF. D’esta manera afirmà que les dos parts han compartit “la voluntat i l’objectiu d’acabar en este mandat la construcció del nou Mestalla”. Finalment, la vicealcaldessa assegurà que com a institució “afavorirem que fem els passos necessaris per a aconseguir-lo”. “Volem ser un Ajuntament que done impuls al desenvolupament d’este procés i que les fites temporals es puguen complir”, va concloure.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.