Skip to content

L’Ajuntament requerix al Govern a Central reparar la Torre Miramar

17/12/2019
Torre Miramar (foto: Google Maps)
Comarca: València

El cost total s’estima en 3,09 milions d’euros.

L’Ajuntament de València ha estudiat la situació de la Torre Miramar de cara a reparar este element i el seu entorn, en la rotonda d’entrada nord de la ciutat. El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, presentà este dilluns les conclusions resultants dels informes emesos pels servicis municipals d’Arquitectura i Servicis Central Tècnics, de Jardineria, de Mobilitat Sostenible, de Coordinació en la Via Pública i Manteniment d’Infraestructures i de Cicle Integral de l’Aigua. Segons estos informes, s’estima que el cost global de les obres necessàries per a la reparació d’esta torre i el seu entorn arriba als 3,09 milions d’euros, i requerix al Govern Central que execute les obres.

Grezzi explicà que “Cal acabar amb la situació que els governs centrals han propiciat en este espai d’entrada a la nostra ciutat, en el que pràcticament no hem deixat de solucionar problemes derivats per la seua inacció, i per això reiterem al Ministeri de Foment la necessitat de revisar l’estat de la torre i la rotonda amb paràmetres de sostenibilitat, usabilitat i accessibilitat entre altres”. I va afegir que “el dret de la ciutadania a disposar d’unes instal·lacions segures, cuidades i dignes”.

La comissió acordà que el regidort faça el seguiment dels tràmits i done compte als membres de la comissió quan es produïsquen novetats.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.