Skip to content

L’Ajuntament crea 170 places d’aparcament en Dr. Waksman

04/02/2020
estacionament Av. Dr. Waksman
Comarca: València

L’Ajuntament de València, a través del servici de Mobilitat Sostenible, ha procedit a la reordenació de les places d’aparcament de l’avinguda del Doctor Waksman. L’actuació està compresa entre el carrer Rubén Vela i l’avinguda de la Plata.

Com a conseqüència d’esta actuació s’han creat 179 noves places d’aparcament. Per a poder fer-ho, el carril al costat de la mitjana enjardinada s’ha convertit en zona d’estacionament en cordó, de manera que s’elimina la doble fila, prohibida per l’Ordenança de Mobilitat, art.77.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.