Skip to content

Alfred Costa proposat com a Director General d’À Punt

06/02/2020
Alfred Costa
Comarca: València

El periodista Alfred Costa podria convertir-se en breu en el pròxim Director General d’À Punt. Esta és la proposta presa pel Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), reunit ahir dijous en sessió extraordinària.

El Consell Rector ha valorat els dos únics projectes presentats, i de vesprada es va reunir amb els candidats, triant, finalment, l’opció d’Alfred Costa.

Alfred Costa

Alfred Costa és Llicenciat en Ciències de la Informació i, actualment, és el cap d’emissions d’À Punt.

Els precedents del candidat els trobem en RTVV on va ser subdirector de programació. També va ser cap de secció de ficció seriada i responsable del departament de nous projectes i entreteniment, des del 1990 fins el moment del tancament al 2013.

Una volta triat pel Consell Rector, Costa ha de comparèixer davant La Comissió de Radiotelevisió Valenciana i l’Espai Audiovisual de Les Corts, que és l’encarregada de valorar la idoneïtat per al càrrec del candidat. Per a que Costa puga ser nomenat Director General d’À Punt és necessària la majoria absoluta.

Si la candidatura és aprovada, el Consell Rector formalitzarà el nomenament del nou director general de l’SAMC per un període de tres anys.

Alfred Costa tindrà la condició de personal laboral de alta direcció i dedicació exclusiva. Açò vol dir que no pot exercit cap càrrec públic o activitat retribuïda mentre siga director d’À Punt.

 

Consell Rector À Punt
Consell Rector

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.